Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Ny generation Sonos Move på vej

RYGTE: En ny version af Sonos' populære bærbare højttaler kan være på trapperne til efteråret.

Skrevet af / 14/06/2023 - 14:49
Ny generation Sonos Move på vej

Den originale Sonos Move kom på markedet i 2019 og var dengang den første bærbare, batteridrevne Sonos-højttaler. Dagens model er ved at have nogle år på bagen, og rygterne om en mulig opgradering har svirret gennem længere tid.

Nu har rygterne om en mulig ny Sonos Move “Gen 2” fået yderligere næring: Den amerikanske hjemmeside The Verge har opsnappet, at Sonos har indsendt en ansøgning til FCC, der beskriver netop sådan en trådløs, bærbar højttaler.

Læs også Endelig en Sonos-højttaler der kan tages med ud i haven Sonos klipper ledningerne og slipper deres første højttaler ud i det fri.
Sonos Move. (Foto: Sonos)

Sonos Move (Gen 2)

FCC (Federal Communications Commission) er den føderale myndighed, der regulerer radio- og telekommunikation, og som er ansvarlig for at godkende nye produkter med trådløse sendere.

I ansøgningen til FCC nævnes det bl.a., at den nye højttaler vil være udstyret med Bluetooth og Wi-Fi 6, og at den kan bruge Bluetooth og Wi-Fi parallelt uden at være nødt til at skifte mellem kilderne som med den nuværende version.

Det vil gøre det muligt at afspille musik via Bluetooth og samtidig dele musikken med andre højttalere i Sonos’ multirumssystem.

Om vi kan forvente nogen drastiske lydforbedringer, er endnu uklart: Ansøgningen nævner ikke specifikationer for selve højttalerkonfigurationen. Men det ville være spændende, hvis den nye generation f.eks. fik stereodiskanter som den nye Era 100.

Pris og tilgængelighed?

Sonos har endnu ikke bekræftet rygterne, så det er for tidligt at sige noget om lanceringsdato og pris, men ifølge The Verge kan vi forvente en officiel Sonos Move (Gen 2) i slutningen af sommeren eller i efteråret. Time will tell!

Læs også Sonos Era 100: Multirum-talentet Kan Sonos Era 100 være 500 kroner mere værd end den gamle favorit, Sonos One? Vi har testet udfordreren i både stereo og surround.
Læs også Sonos Outdoor: Back in Black De "nye" Sonos-højttalerne udbedrer en enkel men vigtig mangel.
Audun Hage
(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.

Læs videre med LB+

Tilbud

LB+ Total

Fuld adgang til alt indhold på Lyd & Billede og L&B Home

LB+

Fuld adgang til alt indhold på Lyd & Billede

LB+ Home

Fuld adgang til alt indhold på L&B Home

29,- / for 30 dage
87,- / mnd
50,- / mnd
Med et abonnement får du også:
  • Adgang til mere end 7.500 produkttests!
  • Store rabatter hos vores samarbejdspartnere i LB+ Fordelsklub
  • Ugentlige nyhedsbreve med seneste nyheder/li>
  • L&B TechCast – en podcast fra L&B
  • Deaktivering af annoncer
Vi har ingen bindingsperiode, du kan sige abonnementet op, når du vil.

Berømt kunstner udsmykker B&O

Se den vildeste JBL-samling i verden

Se hvilken højttaler der er tilbage!

Superdiskant er kronen på værket

En ny stjerne på højttalerhimlen

Jordskælv i dagligstuen

Sonos Roam opdateres til sommeren

Her er årets nye soundbars fra Samsung

- Den nye Sonos-app er elendig

Superbillig højttaler

Nu kan du vælge farve

Quad opgraderer sit flagskib

Scroll to Top