Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Sonos udendørshøjttalere fås nu i sort

De "nye" Sonos-højttalerne udbedrer en enkel men vigtig mangel.

Skrevet af / 18/04/2023 - 12:53
Sonos udendørshøjttalere fås nu i sort

Sonos Outdoor udendørshøjttalere har allerede været på markedet i nogle år: Men i modsætning til mange andre Sonos-højttalere, har de kun været tilgængelige i én farve: kridhvid! Dermed passer de godt til hvide facader og lyse uderum, men dårligere til en mørkbejdset hyttevæg og lignende.

Nu har Sonos imidlertid lyttet til feedback fra både kunder, forhandlere og installatører, og kan endelig levere Outdoor-højttalerne i sort.

Outdoor-højttalerne er udviklet i samarbejde med Sonance, som er specialister i produkter til professionel custom-installation og udendørs brug. De hårdføre højttalere har en IP66 rating som betyder, at de kan tåle at stå ude i vind og vejr året rundt.

blank
Sonos-højttalerne er beregnet til permanent installation udendørs, og leveres med deres eget monteringsbeslag.(Foto: Sonos)

Teknisk set er højttalerne uændrede, og er fortsat beregnet til at blive drevet af en ekstern Sonos Amp, for at indgå i et større multirum-system.

Læs også Udendørs stereo til påske Du fortjener den bedste lyd ude på terrassen i påsken. Du skal have dig et par udendørshøjttalere!

Med et sæt Outdoor-højttalere kan du således få musik til uderummet året rundt, men det skal nævnes at dette bliver en relativt kostbar løsning. For mange vil en trådløs, batteridrevet højttaler som Sonos Move (som også kan konfigureres som stereopar) nok være et mere fleksibelt og prisvenligt alternativ.

Læs også Endelig en Sonos-højttaler der kan tages med ud i haven Sonos klipper ledningerne og slipper deres første højttaler ud i det fri.
Læs også To subs er bedre end én Sonos snakker varmt for dobbelte subwoofere i dugfrisk video.
Audun Hage
(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilbud i samarbejde med vores kommercielle partner Prisjagt.dk

Vil du læse hele artiklen?

Med LB+ Total får du adgang til ALT indhold på Lyd & Billede og LB Home.

Allerede abonnent? Log ind.

  • Prøv LB+ i 30 dage
    Kun 29,-

    Fornyes efter 30 dage, ingen bindingstid.

  • LB+ Total i 12 mnd
    83 kr/mnd

    Du sparer 312 kr

Ønsker du kun adgang til Lyd & Billede eller L&B Home?

Klik her for at bestille adgang til Lyd & Billede

Klik her for at bestille adgang til L&B Home

Devialet: Bærbar højttaler i nye farver

Berømt højttaler i ny udgave

Sonos har et godt tilbud til dig!

Live Podcast-episode fra Elgiganten Campus

Nye udendørshøjttalere til sommersæsonen

PMC sænker prisen på gode bashøjttalere

Scroll to Top