Live-lyd i lommen

Marshall Emberton er lille, men hård i filten.
forfatter

De fleste af os har et – måske ubevidst – forhold til Marshall, der er kendt for deres højlydte guitarforstærkere, som har kunnet ses på musikscener i mange årtier. For andre er Marshall bedre kendt for deres hovedtelefoner og trådløse højttalere. Som vi har testet flere gange med rigtig gode resultater, f.eks. Stanmore II Voice Google Assistant.

Nu kommer Marshalls allermindste højttaler.

(Foto: Marshall)

Emberton hedder den, og den er endnu mere bærbar og kompakt end Stanmore og Woburn, men vi bliver lovet den samme lidt bøllede lyd som fra de større Marshall-højttalere.

Batteriet skal holde festen kørende i op til 20 timer, og højttaler-enhederne indeni er placeret, så lyden spredes 360 grader rundt om højttaleren.

(Foto: Marshall)

Emberton vejer 700 gram. Den er også vandtæt (IPX7) og kan tåle at ligge på ned til en meters dybde i op til en halv time.

Marshall Emberton er tilgængelig nu, og prisen er 1.095 kroner.

(Foto: Marshall)

Annonce

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.
Annonce
Annonce

Læs også