TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
NYHED

Flere af Magicos billigste

A-serien er high-end, så det holder, bare lidt billigere.

Jeg tror nærmest ikke, der er noget loft for, hvor meget et par højttalere kan koste. Når pengene ikke spiller nogen rolle, taler vi ofte om svimlende summer. Og så forventer, nej, forlanger man magisk lyd.

Det er meget sværere at genskabe magien i den anden ende af (high-end-) prisskalaen, men Magico prøver med flere modeller i A-serien. Som er deres “billige” højttalere. Stadig med deres sædvanlige kendetegn: Omfattende afstivning af kabinetter i letmetal og eksklusive højttaler-enheder.

Læs testen af Magico S1 her

(Foto: Magico)

A-serien, der bl.a. består af den gulvstående A3, får en lillebror i reolhøjttaleren A1 og endnu en søskende i centerhøjttaleren ACC.

Der kommer også en subwoofer i samme serie, kort og godt kaldet ASub. Her vist uden elektronik, bas-enhed og lakering.

(Foto: Magico)

Den kompakte A1 er bygget op med en 28 mm berylliumdiskant og en 6,5 tommers bas med flere lag kulfiber i membranen, toppet med et lag “XG Nanongraphene”. Som Magico bruger i flere højttalere.

Med 85 decibel følsomhed og 24 dB/oktav delefilter vil den kompakte 4 ohm højttaler sandsynligvis være relativt effektkrævende.

Danske priser er ikke klar, men vi har de svenske priser, som er 100.000 kroner parret for A1, 94.000 kroner for ACC og 90.000 kroner for ASub. Altså henholdsvis ca. 70.000, 66.000 og 63.000 kroner.

(Foto: Magico)

LB+ TILBUD: Få fuld adgang til L&B + i 1 uge for kun 14,-
Læs alle artikler, få adgang til vår købeguide med over 5000 tests, sidste nyhedsbrev og mye mer.

Skriv en kommentar

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.