Nyhed

Designhøjttalere fra Philips

Philips er gået sammen med Georg Jensen, Kvadrat og Muirhead.
forfatter

Philips er gået sammen med designvirksomheden Georg Jensen og tekstilproducenten Kvadrat om en serie anderledes og skarpt formgivne elektronik-produkter. Det er foreløbig blevet til en powerbank og to trådløse Bluetooth-højttalere. Philips har tidligere også arbejdet sammen med Georg Jensen om design af et af firmaets TV’er.

Højtaleren findes i to udgaver, med batteritider på henholdsvis seks timer og 20 timer på en opladning.

Toppladen er i poleret stål og resten er beklædt med højttalerstof i en uldblanding, der skulle lade lyden passere uhindret igennem. Der er indbygget mikrofon, så man kan lave håndfrie opkald. Endelig kan to Georg Jensen-højttalere parres for at få stereolyd.

På powerbanken er beklædningen ikke uldstof, men bæredygtigt læder fra skotske Muirhead.

Philips JS30 Georg Jensen-højtaler koster 1.499 kroner, mens den større JS50 (billedet) koster 2.199 kroner. JP10 Georg Jensen Power Bank koster 1.099 kroner.

Læs alle artikler i 1 måned for 39 kr

Få adgang alle +artikler samt til hele testarkivet.
Ingen bindingstid.
Ønsker du å bestille magasinet? Klik her Allerede abonnent?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

John Alex Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.