Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Bose lancerer Smart Soundbar 600

En kompakt soundbar med indbyggede højdekanaler? Ja tak!

Skrevet af / 11/10/2022 - 12:30
Bose lancerer Smart Soundbar 600

Bose har haft held med sine større soundbars den seneste tid, og nu slipper de en ny variant løs, som skal udfordre de mest populære konkurrenter i kompakt-klassen: Smart Soundbar 600.

Bose lægger hårdt ud og hævder selv, at 600-modellen skal levere exceptionel lyd for sin størrelse. Med en pris på 4.299 kroner har den kompakte soundbars som Sonos Beam og Denon DHT-S517 lige på kornet.

Bose Soundbar 600 leveres med sort metalgitter og har en lav profil (5,61 cm høj, 10,39 cm dyb og 69 cm lang/bred), så der er plads til den under et hvilken som helst TV. (Foto: Bose)

Bose Smart Soundbar 600

Soundbaren understøtter det populære lydformat Dolby Atmos. Den er desuden udstyret med selskabets egen TrueSpace-teknologi, som analyserer almindelige lydspor (for eksempel stereo eller 5.1) og remixer dem for at give en ekstra surround-effekt.

Soundbaren kobles nemt til skærmen via HDMI eARC eller optisk kabel. Den kan også streame musik via Bluetooth, Wi-Fi, Chromecast, Spotify Connect eller Apple AirPlay 2.

Selve højttaleropsætningen har en 3.1.2 konfiguration med dedikeret centerkanal, venstre/højre stereo samt to dedikerede højdekanaler på toppen. Formålet med de sidstnævnte højttalere er at gengive de ekstra højdeeffekter: Disse får du som bekendt ikke med Sonos Beam, hvor højdekanalerne mixes ind i stereo-højttalerne i stedet.

Soundbar 600 er også kompatibel med andre Bose smarthøjttalere og soundbars, så man kan opbygge et multirums-lydsystem og udvide med trådløs subwoofer og baghøjttalere fra Bose-sortimentet. Soundbaren kan også parres med kompatible Bluetooth-hovedtelefoner eller trådløse højttalere for at udvide lytteoplevelsen yderligere.

Pris og tilgængelighed

Bose Smart Soundbar 600 kan fås i Danmark fra 24. oktober for 4.299 kroner og kan forhåndsbestilles på Bose.dk.

Læs også Større lydbillede end andre soundbars Smart Soundbar 900 er Boses nyeste flagskib med Dolby Atmos-tophøjttalere – og et overraskende stort lydbillede.
Læs også Topsejt fra Bose Bose har lavet en meget vellykket soundbar, der lyder virkelig sejt på film og overrasker på musik.
Audun Hage
(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vil du læse hele artiklen?

Med LB+ Total får du adgang til ALT indhold på Lyd & Billede og LB Home.

Allerede abonnent? Log ind.

  • Prøv LB+ i 30 dage
    Kun 29,-

    Fornyes efter 30 dage, ingen bindingstid.

  • LB+ Total i 12 mnd
    93.25 kr/mnd

    Du sparer 312 kr

Ønsker du kun adgang til Lyd & Billede eller L&B Home?

Klik her for at bestille adgang til Lyd & Billede

Klik her for at bestille adgang til L&B Home

Sonos vil gøre livet lettere med en ny app

Op til 18 tommer med baskrudt!

Disse højttalerne er mere specielle end det ser ud til

Omvendt højttaler - i lydkvalitetens tjeneste

Bowers & Wilkins fintuner lyden

Optimer lyden i dit rum med et par enkle tricks

Rummanden Carlsson

Sonos-jordskred til sommer?

Denon-soundbar med bas uden sub

Bærbare højttalere til rejsen

Måske den vildeste højttaler, vi har set

Tjek denne in-wall-højttaler

0
Lyd & Billede
Scroll to Top