TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Bose lancerer Smart Soundbar 600

En kompakt soundbar med indbyggede højdekanaler? Ja tak!

forfatter
Publiceret 11/10/2022 - 12:30

Bose har haft held med sine større soundbars den seneste tid, og nu slipper de en ny variant løs, som skal udfordre de mest populære konkurrenter i kompakt-klassen: Smart Soundbar 600.

Bose lægger hårdt ud og hævder selv, at 600-modellen skal levere exceptionel lyd for sin størrelse. Med en pris på 4.299 kroner har den kompakte soundbars som Sonos Beam og Denon DHT-S517 lige på kornet.

Bose Soundbar 600 leveres med sort metalgitter og har en lav profil (5,61 cm høj, 10,39 cm dyb og 69 cm lang/bred), så der er plads til den under et hvilken som helst TV. (Foto: Bose)

Bose Smart Soundbar 600

Soundbaren understøtter det populære lydformat Dolby Atmos. Den er desuden udstyret med selskabets egen TrueSpace-teknologi, som analyserer almindelige lydspor (for eksempel stereo eller 5.1) og remixer dem for at give en ekstra surround-effekt.

Soundbaren kobles nemt til skærmen via HDMI eARC eller optisk kabel. Den kan også streame musik via Bluetooth, Wi-Fi, Chromecast, Spotify Connect eller Apple AirPlay 2.

Selve højttaleropsætningen har en 3.1.2 konfiguration med dedikeret centerkanal, venstre/højre stereo samt to dedikerede højdekanaler på toppen. Formålet med de sidstnævnte højttalere er at gengive de ekstra højdeeffekter: Disse får du som bekendt ikke med Sonos Beam, hvor højdekanalerne mixes ind i stereo-højttalerne i stedet.

Soundbar 600 er også kompatibel med andre Bose smarthøjttalere og soundbars, så man kan opbygge et multirums-lydsystem og udvide med trådløs subwoofer og baghøjttalere fra Bose-sortimentet. Soundbaren kan også parres med kompatible Bluetooth-hovedtelefoner eller trådløse højttalere for at udvide lytteoplevelsen yderligere.

Pris og tilgængelighed

Bose Smart Soundbar 600 kan fås i Danmark fra 24. oktober for 4.299 kroner og kan forhåndsbestilles på Bose.dk.

Læs også Større lydbillede end andre soundbars Smart Soundbar 900 er Boses nyeste flagskib med Dolby Atmos-tophøjttalere – og et overraskende stort lydbillede.
Bose Smart Soundbar 900 lifestyle 3 scaled 1
Læs også Topsejt fra Bose Bose har lavet en meget vellykket soundbar, der lyder virkelig sejt på film og overrasker på musik.
Læse hele artikkelen? Log ind eller bliv medlem af LB+. Med LB+ får du adgang til ALT indhold på lydogbillede.dk

Skriv en kommentar

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.
MSI RTX 40: Ny prisvindende serie af bærbare Tag springet til det enestående med de nye grafikkort i GeForce RTX 40-serien og 13. generation Intel Core-processorer.
lbpluss
Slår Sonos på hjemmebane Audio Pro A15 er en stærk lille multirums-bordhøjttaler, som du kan tage med dig ud i haven i tørvejr.
lbpluss
Fyldig lyd og fuld streaming Gulvhøjttalerne Audio Pro A38 er et indretningsvenligt alt-i-et stereoanlæg med musikstreaming, multirum og TV-tilslutning.
lbpluss
Musik under bruseren Ikea Vappeby er en lille Bluetooth-højttaler, der tåler at komme med i bad.
lbpluss
Ikoniske B&O-højttalere klar til fremtiden Ny generation af Beosound hjemmehøjttalere.
lbpluss
Næste generation smarthøjttalere fra Sonos Rygterne var sande: De nye Sonos-højttalere kommer 28. marts, og vi har hørt dem.
Følg Lyd & Billede