Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Bose lancerer Smart Soundbar 600

En kompakt soundbar med indbyggede højdekanaler? Ja tak!

Skrevet af / 11/10/2022 - 12:30
Bose lancerer Smart Soundbar 600

Bose har haft held med sine større soundbars den seneste tid, og nu slipper de en ny variant løs, som skal udfordre de mest populære konkurrenter i kompakt-klassen: Smart Soundbar 600.

Bose lægger hårdt ud og hævder selv, at 600-modellen skal levere exceptionel lyd for sin størrelse. Med en pris på 4.299 kroner har den kompakte soundbars som Sonos Beam og Denon DHT-S517 lige på kornet.

Bose Soundbar 600 leveres med sort metalgitter og har en lav profil (5,61 cm høj, 10,39 cm dyb og 69 cm lang/bred), så der er plads til den under et hvilken som helst TV. (Foto: Bose)

Bose Smart Soundbar 600

Soundbaren understøtter det populære lydformat Dolby Atmos. Den er desuden udstyret med selskabets egen TrueSpace-teknologi, som analyserer almindelige lydspor (for eksempel stereo eller 5.1) og remixer dem for at give en ekstra surround-effekt.

Soundbaren kobles nemt til skærmen via HDMI eARC eller optisk kabel. Den kan også streame musik via Bluetooth, Wi-Fi, Chromecast, Spotify Connect eller Apple AirPlay 2.

Selve højttaleropsætningen har en 3.1.2 konfiguration med dedikeret centerkanal, venstre/højre stereo samt to dedikerede højdekanaler på toppen. Formålet med de sidstnævnte højttalere er at gengive de ekstra højdeeffekter: Disse får du som bekendt ikke med Sonos Beam, hvor højdekanalerne mixes ind i stereo-højttalerne i stedet.

Soundbar 600 er også kompatibel med andre Bose smarthøjttalere og soundbars, så man kan opbygge et multirums-lydsystem og udvide med trådløs subwoofer og baghøjttalere fra Bose-sortimentet. Soundbaren kan også parres med kompatible Bluetooth-hovedtelefoner eller trådløse højttalere for at udvide lytteoplevelsen yderligere.

Pris og tilgængelighed

Bose Smart Soundbar 600 kan fås i Danmark fra 24. oktober for 4.299 kroner og kan forhåndsbestilles på Bose.dk.

Læs også Større lydbillede end andre soundbars Smart Soundbar 900 er Boses nyeste flagskib med Dolby Atmos-tophøjttalere – og et overraskende stort lydbillede.
Læs også Topsejt fra Bose Bose har lavet en meget vellykket soundbar, der lyder virkelig sejt på film og overrasker på musik.
Audun Hage
(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Læs videre med LB+

Tilbud

LB+ Total

Fuld adgang til alt indhold på Lyd & Billede og L&B Home

LB+

Fuld adgang til alt indhold på Lyd & Billede

LB+ Home

Fuld adgang til alt indhold på L&B Home

29,- / for 30 dage
87,- / mnd
50,- / mnd
Med et abonnement får du også:
  • Adgang til mere end 7.500 produkttests!
  • Store rabatter hos vores samarbejdspartnere i LB+ Fordelsklub
  • Ugentlige nyhedsbreve med seneste nyheder/li>
  • L&B TechCast – en podcast fra L&B
  • Deaktivering af annoncer
Vi har ingen bindingsperiode, du kan sige abonnementet op, når du vil.

Superbillig højttaler

Nu kan du vælge farve

Quad opgraderer sit flagskib

Trådløs luksus fra Frankrig

Epos vokser

Farverig Burmester-højttaler

Budgethøjttalere fra Q Acoustics

Ny højttalerserie fra DALI

Ny generation med unik model

Soundbar fra Steinway

Nyt flagskib fra Scansonic

"Prisvenlige" gulvhøjttalere fra Raidho

Lyd & Billede
Scroll to Top