Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Voldsom surroundprocessor

HTP præsenterer Datasat Digital Entertainment for de nordiske lande

Skrevet af / 17/04/2013 - 12:02
Voldsom surroundprocessor

Datasat Digital Entertainment er måske et ukendt firma for mange, men for tre år siden købte de DTS’ cinema divison. DTS har gennem de seneste par årtier været kendt for at være det bedst lydende surroundformat i biograferne såvel som hjemmebiograferne. Datasat har ved opkøbet af DTS bibeholdt folkene og virksomhedsstrategien bag firmaet, og målet er fortsat at positionere Datasat som den bedste lydmæssige løsning indenfor surround til både biograferne og hjemmet.

Datasat RS20i er en high-end surround processor, hvor man siger at der er fokuseret 100% på lyd. Den er kompatibel med både nye og eksisterende formater og teknologier. Af features kan nævnes: 16ch balancerede outputs, både digitalt og analogt, Dirac Live rumkorrektion, 31 bånds 3rd oktavs equalizer, 3 bånds parametrisk equalizer, 16ch digitalt balanceret input, indbygget elektronisk delefilter med justerbar delefrekvens og flankestejlhed pr. kanal, surroundformaterne DTS HD MA, DTS Neo:X, Dolby TrueHD, Dolby Digital Plus og LPCM, avanceret bass management med mulighed for op til 11 højtalere og 4 subwoofere, indbygget automation med programmerbare inputs/outputs (DB25-GPIO, RS232,Ethernet) og setup via stor integreret touchskærm eller via pc/iPad.

Datasat RS20i tager udgangspunkt i en velafprøvet og anerkendt platform fra det professionelle biografmiljø. Datasats kommercielle biografprocessor er siden den blev lanceret for to år siden blevet benyttet i de fleste førende og nye biografer som f.eks. Imperial i København.

Men Datasat RS20i er faktisk væsentligt mere avanceret og bedre opbygget end den professionelle version. Så derfor er det nu faktisk muligt at få bedre lyd til hjemmet end selv de bedste biografer, siger Thomas Graversen fra importøren HTP.

Datasat RS20i er selvfølgelig fuldt modul opbygget, så den kan udvides med ekstra inputs eller outputs og opgraderes hvis der kommer nye surround formater.

Datasat RS20i er klar til levering i både sort og sølv. Matchende Datasat high-end effektforstærkere RA7300 på 7x300watt og RA2400 på 2x400watt i 8 ohm vil blive lanceret og være klar til levering i maj måned 2013.

Datasat RS20i kr. 185.000,- kroner inkl. moms
Datasat RA7300 kr. 130.000,- kroner inkl. moms
Datasat RA2400 kr. 110.000,- kroner inkl. moms

www.htp.dk

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vil du læse hele artiklen?

Med LB+ Total får du adgang til ALT indhold på Lyd & Billede og LB Home.

Allerede abonnent? Log ind.

  • Prøv LB+ i 30 dage
    Kun 29,-

    Fornyes efter 30 dage, ingen bindingstid.

  • LB+ Total i 12 mnd
    93.25 kr/mnd

    Du sparer 312 kr

Ønsker du kun adgang til Lyd & Billede eller L&B Home?

Klik her for at bestille adgang til Lyd & Billede

Klik her for at bestille adgang til L&B Home

Marshall rocker videre

Du kan ikke købe den herhjemme

Mere prisvenlig hjemmebiograf fra Pioneer

Ny subwoofer til de superrige

Hjemmebio-kraftkarl er inde til test

Nu kommer den endelig

Vildere surroundforstærker fra Denon

"Alle" elsker Dolby

Nyt lydformat vil knuse Dolby Atmos

Januarudsalg på soundbars

Se den lille 4K-projektor

Vil bringe 3D-lyd til "alle"

0
Lyd & Billede
Scroll to Top