TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Voldsom surroundprocessor

HTP præsenterer Datasat Digital Entertainment for de nordiske lande

forfatter
Publiceret 17/04/2013 - 12:02

Datasat Digital Entertainment er måske et ukendt firma for mange, men for tre år siden købte de DTS’ cinema divison. DTS har gennem de seneste par årtier været kendt for at være det bedst lydende surroundformat i biograferne såvel som hjemmebiograferne. Datasat har ved opkøbet af DTS bibeholdt folkene og virksomhedsstrategien bag firmaet, og målet er fortsat at positionere Datasat som den bedste lydmæssige løsning indenfor surround til både biograferne og hjemmet.

Datasat RS20i er en high-end surround processor, hvor man siger at der er fokuseret 100% på lyd. Den er kompatibel med både nye og eksisterende formater og teknologier. Af features kan nævnes: 16ch balancerede outputs, både digitalt og analogt, Dirac Live rumkorrektion, 31 bånds 3rd oktavs equalizer, 3 bånds parametrisk equalizer, 16ch digitalt balanceret input, indbygget elektronisk delefilter med justerbar delefrekvens og flankestejlhed pr. kanal, surroundformaterne DTS HD MA, DTS Neo:X, Dolby TrueHD, Dolby Digital Plus og LPCM, avanceret bass management med mulighed for op til 11 højtalere og 4 subwoofere, indbygget automation med programmerbare inputs/outputs (DB25-GPIO, RS232,Ethernet) og setup via stor integreret touchskærm eller via pc/iPad.

Datasat RS20i tager udgangspunkt i en velafprøvet og anerkendt platform fra det professionelle biografmiljø. Datasats kommercielle biografprocessor er siden den blev lanceret for to år siden blevet benyttet i de fleste førende og nye biografer som f.eks. Imperial i København.

Men Datasat RS20i er faktisk væsentligt mere avanceret og bedre opbygget end den professionelle version. Så derfor er det nu faktisk muligt at få bedre lyd til hjemmet end selv de bedste biografer, siger Thomas Graversen fra importøren HTP.

Datasat RS20i er selvfølgelig fuldt modul opbygget, så den kan udvides med ekstra inputs eller outputs og opgraderes hvis der kommer nye surround formater.

Datasat RS20i er klar til levering i både sort og sølv. Matchende Datasat high-end effektforstærkere RA7300 på 7x300watt og RA2400 på 2x400watt i 8 ohm vil blive lanceret og være klar til levering i maj måned 2013.

Datasat RS20i kr. 185.000,- kroner inkl. moms
Datasat RA7300 kr. 130.000,- kroner inkl. moms
Datasat RA2400 kr. 110.000,- kroner inkl. moms

www.htp.dk

Kommentarer

Subscribe
Notify of
1 Kommentar
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
Farvel, Onkyo! Kommentar: Et af de store gamle træer i hi-fi-skoven er faldet. Uden en lyd.
Se Sonys nye 4K-projektorer Sonys nye 4K-projektorer lover den ultimative hjemmebio-oplevelse og tilbyder bl.a. laserlys til en helt ny pris.
Tag billedet med dig overalt Samsung The Freestyle er en smart projektor, når man har brug for hurtig og nem videounderholdning i stort format – men den har også nogle begrænsninger.
McIntosh opdaterer MX100 med Control4 Nu kan du integrere hjemmebioprocessoren i dit smarte hjem.
Ny Blu-ray-afspiller fra Reavon Den nye UBR-X110 er blevet opgraderet med mulighed for at afspille SA-CD’er.
Vanvittig surround-processor fra McIntosh MX180 A/V Processor understøtter 8K-video.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend