TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
L&B’s JULEKALENDER 2022

Onkyo med multirum

Nye surroundreceivere får trådløs multirumsfunktion.

forfatter
Publiceret 20/05/2016 - 11:33

Onkyo lancerer tre nye receivere, som alle kan streame musik fra nettet samt spille trådløst i flere rum med FireConnect-multirumsfunktionen. Det kræver, at de apparater, du vil afspille musik på i andre rum, er kompatible med denne. Det vil i praksis sige en række nye produkter fra både Onkyo og Pioneer. Blandt andre Onkyos nye surroundreceivere fra model TX-NR555 og op.

Receiverne har både AirPlay og Google Cast indbygget, og understøtter streamingtjenester som Spotify og Tidal, sidstenævnte med tabsfri cd-lydkvalitet. Tidal og multirum bliver tilgængelig, når du opdaterer til den nyeste software (firmware).

Receiverne understøtter desuden surroundlyd fra loftet med Dolby Atmos. Hvis du vil have Atmos, men vil ikke vil eller kan installere højttalere i loftet, kan du overveje Atmos-kompatible fronthøjttalere. Du kan for eksempel læse vores test af Klipsch RP-280FA.

Læs også: Test af Onkyo TX-RZ900

TX-NR555 (7 x 130 watt) koster ca. 4.800 kroner.
TX-NR656: (7 x 160 watt) koster ca. 5.600 kroner.
TX-RZ710: (7 x 175 watt, THX Select2 Plus) koster ca. 8.000 kroner.

(Artikelfoto: Onkyo TX-RZ710, fotografering af Onkyo)

Læse hele artikkelen? eller bliv medlem af LB+.

Med LB+ får du adgang til ALT indhold på lydogbillede.dk

LB+ inkluderer
  • Over 5.000 produkttests
  • Undgå fejlkøb med vores råd og guides
  • Deltag i L&B-forummet med andre lyd- og billedentusiaster
  • Store rabatter hos vores samarbejdspartnere i LB+ Fordelsklub
  • Altid opdateret på sidste nyt
  • Nyhedsbrev direkte i din indbakke
  • L&B TechCast – en podcast af Lyd & Billede
  • Ingen bindingsperiode – opsig, når du vil!

Vi tester for dig!

4 uger 39kr
(prøveperiode, ingen bindingstid.)
12 Måneder 672 kr
(du sparer 216 kr)
12 Måneder 895kr
(med 11 utgaver af magasinet)
Annonce
forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.

Skriv en kommentar

Lyd på ingen plads Indbygningshøjttalerne DALI Phantom K-60 LP kræver stort set ingen indbygningsplads i dybden.
Det bedste Sony-køb? Sonys mellemste soundbar giver den en ekstra skalle med overbevisende surround-lyd. Men hvor god er HT-A5000 i forhold til Sonos Arc?
Her er det nye Apple TV 4K En ny version af Apples populære TV-boks kommer d. 4. november – med en glædelig nyhed for ejere af nyere TV-modeller fra Samsung!
Marantz Cinema: Friskere udseende - heftigere lyd? Marantz Cinema-serien består af nye, integrerede surround-forstærkere, samt separat processor og 16-kanals effektforstærker - og med et udseende, man bestemt ikke har lyst til at gemme væk.
Comeback for Sonys bedste surroundhøjttalere Sonys populære surroundhøjttalere har været svære at få fingrene i, men nu har de fået en ny forhandler.
Laserskarpt biografbillede Markedets mest overkommelige laserprojektor med ægte 4K-opløsning er nøjagtig så fantastisk, som det lyder.
Følg Lyd & Billede