Search
Generic filters

Beosound Stage er Bang & Olufsens første soundbar

Og den bliver faktisk vanvittig billig (af B&O at være)!

Bang & Olufsen laver nogle af de flotteste TV’er på markedet, både hvad design og materialevalg og lyd- og billedkvalitet angår. At lyden er i særklasse, kan vi skrive under på efter at have testet eksklusive modeller som BeoVision Avant og BeoVision Eclipse med gode resultater.

Den sidste tid har B&O samarbejdet med sydkoreanske LG Display på billedsiden, mens de selv har koncentreret sig om designet, lyddelen og indpakningen af det hele. Det har resulteret i superlækre, men også superdyre flagskibsskærme som BeoVision Harmony.

Mange har nok spekuleret på, hvornår Bang & Olufsen ville “komme ned på jorden” og bruge deres erfaring og knowhow til at lave en separat soundbar, der kunne bruges sammen med andre TV-mærker. Nu kommer den endelig, og prisen bliver faktisk ganske overkommelig: Ca. 11.000 kroner er afgjort mere på linje med konkurrenterne end tidligere B&O-kreationer …

(Foto: Bang & Olufsen)

Beosound Stage

Bang & Olufsens allerførste soundbar har fået det velklingende navn Beosound Stage, skabt til at “iscenesætte” gode lydoplevelser for ethvert moderne TV, der har HDMI med ARC-lydreturkanal.

Soundbaren er 110 cm bred – omtrent lige så bred som et 50 tommers tv – og har et tiltalende design med bløde linjer. Standardudgaven er klædt i sølv- eller bronzefarvet aluminium og sort højttalerstof, men den kan også bestilles i en dyrere “smoked oak”-udførelse med egefinér og eksklusivt kvalitetsstof (sort eller gråt/varmt beige stof fra KVADRAT).

Det er de danske NORM Architects, der har stået for designet, og udseendet er virkelig lækkert. Med afrundede kanter og højttalerstof i forskellige farver skal den nok blive en sikker vinder i designbevidste hjem. Den kan stå på TV-møblet, men de fleste vil nok foretrække at vægmontere den.

(Foto: Bang & Olufsen)

Lyd-entusiaster er naturligt nok mest interesseret i “indmaden”, og hvilke kræfter der gemmer sig under panseret. Med 11 højttaler-enheder og 550 watt forstærkereffekt burde Beosound Stage kunne sætte liv i kludene i hjemmebiografen såvel som spille musik på overbevisende vis. Godt nok – ifølge B&O – til at klare sig uden separat subwoofer eller surround-højttalere (men så vidt Lyd & Billede erfarer, har den ingen virtuelle højdekanaler indbygget).

Soundbaren understøtter etablerede lydformater som Dolby TrueHD og Atmos. Den skulle også være en kapabel stereohøjttaler med understøttelse af både Bluetooth, Chromecast og AirPlay 2. Dermed burde Beosound Stage kunne fungere godt til både film og musiklytning, og således være midtpunkt i stuen.

(Foto: Bang & Olufsen)

Kan integreres med LG C9 OLED-TV

Beosound Stage er kompatibel med ethvert moderne TV, der understøtter HDMI ARC/eARC (lydreturkanal). Parallelt hermed er den også specielt forberedt til brug sammen med LG’s C9 OLED-TV’er (2019). Ved hjælp af separat Ethernet-tilslutning kan man styre LG C9-serien og Beosound Stage integreret via den eksklusive BeoRemote One-fjernbetjening (som er ekstraudstyr).

Pris og tilgængelighed

Beosound Stage kommer i butikkerne senere på efteråret, og prisen bliver altså overraskende omgængelig i betragtning af, at det er B&O, vi taler om: Ca. 11.000 kroner for standardudgaven (aluminium med sort stoffront), mens deluxe-udgaven i mørk eg vil koste ca. 17.000 kroner.

https://www.bang-olufsen.com/da/hoejttalere/beosound-stage

3 kommentarer

Skriv et svar

 1. Fed soundbar jeg har et LG oled65w8 vil Beosound Stage være en bedre erstatning til w8 egen soundbar..? jeg har mulighed for at gemme w8 soundbar i et TV møbel, vil jeg kunne hænge Beosound Stage under w8, er det kun c9 der kan integreres med b&o Remote.?

 2. Hej Aldin,

  Jeg har det bedste BOSE kan levere til mit 65″ Sony OlED, har netop været til demo hos
  B&O i Nyborg, var blæst bagover af Beosound Stage – sindsygt til 11.000 kr…
  tro mig, subwoofer er ikke
  nødvendigt

  Læs også

  Samsung Galaxy S20 Fan Edition kan være den perfekte kombination af specifikationer og pris.
  Panasonic starter udrulningen af deres første Android-TV til november!
  Der laves kun 50 par af Il Cremonese ex3me, og de bliver ikke ligefrem billige.
  Ud over Elite 85t giver Jabra aktiv støjreduktion til de eksisterende Elite 75t og Elite Active 75t.
  Så er det officielt. OnePlus lancerer sin næste mobil om tre uger.
  I dag kom traileren til den første norske originalfilm fra Netflix: Kadaver.
  Med Netatmo Smart Video-dørklokke kan du se, hvem der ringer på, og tale med dem hvor som helst fra.
  Kompakt high-end med kræfter nok.

  Aktuelle tilbud

  Annonce

  Klipsch The Fives

  Vejl.pris 7499 kr Trådløse stereohøjttalere

  Denon Home 350

  Vejl.pris 6998 kr Nobelt ydre – magtfuldt indre

  Canton Pro XL.3

  Vejl.pris 3015 kr Anonyme og uengagerende

  Monitor Audio Climate 60

  Vejl.pris 3798 kr Spilleglæden vejer op
  Prisjagt.dk er en kommerciel partner for lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.