TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Arcam går Solo igen

Arcam Solo Movie er angiveligt alt, du har brug for til hjemmebiografen.

forfatter
Publiceret 27/01/2016 - 08:30

Den slanke boks minder mest om en Blu-ray-afspiller eller en kabel-tv-modtager, men er faktisk en komplet hjemmebiografreceiver med indbygget BD-afspiller og Bluetooth-streaming.

Solo Movie leverer 5 x 60W effekt til et sæt 5.1-kanals hjemmebio-højttalere, og den er bygget over Arcams klasse G-forstærkere, der leverer mere potent effekt, end tallene antyder.

Med fire HDMI-indgange, netværksindgang, optisk digitalindgang og oven i købet også en pladespillerindgang kan man tilslutte det meste. Solo Movie har også indbygget FM- og DAB+ radio.

Den har også Arcams Bluetooth-teknologi, der skulle give 30-50 dB bedre dynamik end normalt, og hele herligheden koster ca. 20.000 kroner. For de, der ikke har 5.1-kanals-hjemmebiograf og Blu-ray, findes der også en stereoversion, kaldet Solo Music, til ca. 16.000 kroner – stadig med DAB+, netværkstilslutning og BT.

Arcam of Cambridge: Solo Movie system incorporate the latest technology and components from Arcam’s 2016 AVR & Hi-Fi ranges, including the acclaimed Class G amplification, High-End Blu-ray and DVD Replay and full App Controlled music networking / streaming. www.arcam.co.uk. PR by Robert Follis Associates - www.robfollis.com
Foto: Arcam Audio
Læse hele artikkelen? eller bliv medlem af LB+.

Med LB+ får du adgang til ALT indhold på lydogbillede.dk

LB+ inkluderer
  • Over 5.000 produkttests
  • Undgå fejlkøb med vores råd og guides
  • Deltag i L&B-forummet med andre lyd- og billedentusiaster
  • Store rabatter hos vores samarbejdspartnere i LB+ Fordelsklub
  • Altid opdateret på sidste nyt
  • Nyhedsbrev direkte i din indbakke
  • L&B TechCast – en podcast af Lyd & Billede
  • Ingen bindingsperiode – opsig, når du vil!

Vi tester for dig!

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Stranger Things får spatial audio Fjerde sæson af Stranger Things kommer lige straks til at lyde endnu bedre.
Nu kan du få Google TV på alle dine skærme Google Chromecast giver TV’et nyt liv og har nu fået både fjernbetjening, Google TV – og 4K. Men den har også et problem.
Chromecast med Google TV kommer (endelig) til Danmark Fra i dag kan Googles nye Chromecast forudbestilles i Danmark. Den byder blandt andet på fjernbetjening og Google TV. Fra 21. juni er den at finde i butikkerne.
Farvel, Onkyo! Kommentar: Et af de store gamle træer i hi-fi-skoven er faldet. Uden en lyd.
Se Sonys nye 4K-projektorer Sonys nye 4K-projektorer lover den ultimative hjemmebio-oplevelse og tilbyder bl.a. laserlys til en helt ny pris.
Tag billedet med dig overalt Samsung The Freestyle er en smart projektor, når man har brug for hurtig og nem videounderholdning i stort format – men den har også nogle begrænsninger.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend