Search
Generic filters

IFA 2019: Razer er først ude med gaming-ultrabook

Blade Stealth 13 er den første ultrabærbare spil-PC. Billig? Nej. Praktisk? Det skulle vi mene.

Razer har på IFA afsløret Blade Stealth 13, der skal være verdens første ultrabærbare PC til gaming. Vi bliver lovet en ægte gaming-oplevelse på dens 13 tommers skærm, og det fra et chassis på kun 15 mm og med en samlet vægt på 1,3 kg. Heftigt! Vi så de nye laptops udstillet på IFA-messen, og vi må sige, at de så ret lækre ud.

Selve processoren er en 10. generations Intel i7 (1065G7 10nm) med fire kerner og otte strenge. En effektiv 1,3 GHz processor med mulighed for 3,9 GHz turbo-clocking.

GTX

Der kommer tre modeller. To af disse er GTX-udgaver med Nvidia GeForce GTX 1650-grafikkort, hvoraf den ene har en mat Full HD-skærm og den anden en blank 4K touch-skærm. De kan rendere 3D-modeller på farten, og for at optimere batterilevetiden anvendes Nvidias Optimus-teknologi, der hele tiden balancerer energiforbruget mellem kraft og effektivitet.

Vi har læst op på GTX 1650, som er et højkvalitets grafikkort til bærbare computere, men med visse kompromiser. F.eks. mangler det Ray Tracing, som ville give et bedre indtryk af dybde i billederne ved at gengive lysrefleksioner mere naturtro. Det er noget, der kræver en pæn portion processorkraft, så det virker fornuftigt at udelade det i en ultrabook.

Razer Blade Stealth 13 er en serie lækre, ultrabærbare PC’er til gaming. (Foto: John Alex Hvidlykke)

Mercury White

Den tredje model er en såkaldt Mercury White-udgave. Den er (som navnet antyder) hvid og har samme i7-processor som GTX-modellerne, men et mere simpelt grafikkort, Intel Iris Plus. Skærmen har Full HD-opløsning.

Alle tre modeller kommer med 16 gigabyte RAM af typen LPDDR4 og op til 512 gigabyte SSD-lager af den hurtigste type (PCIe). SSD’en kan desuden opgraderes, hvilket er sjældent i ultrabook-segmentet.

USB-C Thunderbolt 3 betyder, at det meste nye og moderne ekstraudstyr kan tilsluttes, og Wi-Fi 6 understøtter trådløst netværk af den allerhurtigste type.

Priser og tilgængelighed

Startprisen for de nye ultrabærbare PC’er er sat til 1.680 euro, altså små 13.000 kroner. Modellerne bliver tilgængelige i USA og Canada i slutningen af ​​september og udsendes lidt senere i de nordiske lande. Nogen specifik dato har vi ikke fået.

razer.com

Vi sætter stor pris på, at du læser Lyd & Billede!
Log ind for at læse videre.

Kommenter

Skriv et svar

  Læs også

  Samsung Galaxy S20 Fan Edition kan være den perfekte kombination af specifikationer og pris.
  Panasonic starter udrulningen af deres første Android-TV til november!
  Der laves kun 50 par af Il Cremonese ex3me, og de bliver ikke ligefrem billige.
  Ud over Elite 85t giver Jabra aktiv støjreduktion til de eksisterende Elite 75t og Elite Active 75t.
  Så er det officielt. OnePlus lancerer sin næste mobil om tre uger.
  I dag kom traileren til den første norske originalfilm fra Netflix: Kadaver.
  Med Netatmo Smart Video-dørklokke kan du se, hvem der ringer på, og tale med dem hvor som helst fra.
  Kompakt high-end med kræfter nok.

  Aktuelle tilbud

  Annonce
  Prisjagt.dk er en kommerciel partner for lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.