Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Trådløse mikrofoner til de kreative

DJI Mic lover kabelfri studielyd i knaphulsmikrofoner.

Skrevet af / 21/01/2023 - 08:00
Trådløse mikrofoner til de kreative

DJI er mest kendt for sine droner, eksempelvis DJI Mini 3 Pro, men selskabet laver også mikrofoner til indholdsskabere og andre, der har brug for at optage lyd ude i virkeligheden.

Nu undvider DJI udvalget med DJI Mic 1 TX + 1 RX, der er et par trådløst forbundne audio-modtagere og sender-enheder. Sættet fungerer sammen med både digitale kameraer og smartphone-optagelse eller til lydoptagelser såsom interviews eller voice-overs.

Modtagerenheden (RX) og transmitteren (TX) er allerede parret og har op til 5,5 timers batterilevetid med en rækkevidde på maks. 250 meter. Senderen har desuden en udskiftelig indgangsport, så den kan passe både til iOS og USB-C enheder, og der er en hot shoe-adapter til fastgørelse på et kamera. Modtageren har 8 GB internt lager til selv at optage op til 14 timers 24-bit optagelse i tabsfri kvalitet.

Pris og tilgængelighed
DJ MIC kan købes nu. Et sæt med sender og modtager koster 1.799 kroner.

John Alex Hvidlykke
(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilbud i samarbejde med vores kommercielle partner Prisjagt.dk

Læse hele artikkelen? Log ind eller bliv medlem af LB+.

Se alle vores abonnementer her.

Denne 6K-skærm savler vi over!

Kompakt kamera til vlogging

Leica Q3 med triple resolution

Fuji-kamera tilføjer videoblogging

Canon sænker prisen med EOS R100

Kompakt kamera til bloggere

Scroll to Top