Følg oss på

Søg efter tests, nyheder, anmeldelser...

Photoshop til Apple MacBook Pro M1

Ny version til M1-processoren.

Da vi testede den nye MacBook Pro 13″ med Apples nye M1-processor, blev vi blæst bagover af ydelsen. Den lille Mac lammetævede den dyreste MacBook, vi havde testet indtil da.

Hurtigste MacBook til dato Apples egen processor har gjort MacBook Pro til den sejeste 13 tommers bærbare, vi har testet.

Men mange af de programmer, den kørte, måtte igennem Apples Rosetta-oversætter for at kunne køre på den nye processor. Bortset fra en betaversion af Adobe Photoshop, som vi testede på maskinen. Ikke en færdig udgave, idet mange funktioner manglede, men den var hurtigere end at køre Photoshop via Rosetta.

Det slipper man for nu, for Adobe har færdigsnedkereret en særlig udgave af Photoshop til M1-processorer, som Adobe siger er halvanden gang hurtigere end den tidligere udgave.

Samtidig opdateres Camera Raw til Photoshop med understøttelse af endnu flere kameraer, deriblandt Sonys nye a1, og ACR, som det også kaldes, har desuden fået en funktion kaldet Super Resolution.

Med den kan man firedoble opskalering af en raw-, jpeg-, tiff- eller png-filer, op til 500 megapixel.

I en notits siger Adobe, at Photoshop til iPad også er blevet opdateret med understøttelse af Cloud Documents Version History, som også kan bruges, hvis man er offline.

Annonce

Fuld adgang til Lyd & Billede for 3 kr

Få adgang alle +artikler, guider, anmeldelser samt til hele testarkivet i 1 uge.

Ingen bindingstid Ønsker du å bestille magasinet? Klik her Allerede abonnent?
forfatter
Skrevet af

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.

Vis kommentarer

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Redaktionen anbefaler

Læs også

Ny version til M1-processoren.

Ny version til M1-processoren.

Ny version til M1-processoren.

Ny version til M1-processoren.

Ny version til M1-processoren.

Ny version til M1-processoren.

Kontaktinformation

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
© 2020 Publish AS

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
© 2020 Publish AS - Lyd & Billede arbejder efter reglerne for god presseskik. Som læser har du kun ret til at anvende indholdet på lydogbillede.dk til private og ikke-kommercielle formål. Du kan downloade, linke til og udskrive indhold fra lydogbillede.dk til private og ikke-kommercielle formål forudsat, at du henviser til kilden samt respekterer alle ophavsrettigheder. Du må ikke anvende indhold, herunder (men ikke begrænset til) ikoner, til noget andet formål eller på nogen anden måde end sådanne, som måtte være udtrykkeligt aftalt. 4:02 NB: Artikler, som ikke ligger bag betalingsmuren, er "købt fri" af vedkommende producent/leverandør.