Nyhed

Leica Q2 Daniel Craig x Greg Williams

Du skal skynde dig, hvis du vil have fat i James Bonds kamera.
forfatter

Den nye specialudgave af Q2 bliver kun lavet i 750 eksemplarer, og Leica Q2 Daniel Craig x Greg Williams, som det hedder, er allerede tilgængeligt nu hos nogle få, udvalgte forhandlere.

Rent teknisk er kameraet identisk med Leica Q2, som vi testede forrige år, men her er alle markeringer guldfarvede. Til og med på logoet, som er sort med Leica i gylden skråskrift.

Leica Q2 Daniel Craig x Greg Williams er lavet i samarbejde med Daniel Craig, som de fleste kender som James Bond, og Greg Williams, der nærmest har været Craigs faste fotograf.

James Bond udsættes igen-igen Premieren på den 25. James Bond-film flyttes til efteråret.

Williams har bl.a. fotograferet flere af Craigs filmplakater og dokumenteret en række filmindspilninger med skuespilleren.

“Q2 er det perfekte kamera for mig og har ikke brug for forbedringer. Så at få chancen for at skabe noget unikt sammen med de fantastiske folk hos Leica og min ven Greg Williams har været et privilegium og en ære,” siger Daniel Craig i pressemeddelelsen fra Leica.

Navnet “Daniel Craig x Greg Williams” samt serienummeret på kameraet er lasergraveret i guldfarve under glasset på skærmen bagpå. Selv skulderremmen i nappalæder har forgyldte remfæster og Leica-logoet udstanset.

Kameraet koster 48.000 kroner og er altså tilgængeligt hos udvalgte forhandlere nu.

Læs alle artikler i 1 måned for 39 kr

Få adgang alle +artikler samt til hele testarkivet.
Ingen bindingstid.
Ønsker du å bestille magasinet? Klik her Allerede abonnent?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.