Nyhed

Landskapszoom

Kompakt og let objektiv med billedstabilisering.
forfatter

Med den nye RF 14-35 mm F4 L IS USM har Canon dækket de vigtigste brændvidder til den spejlløse EOS R-serie af full-frame-kameraer.

Den kompakte RF 14-35 mm er endnu videre end den klassiske 16-35 mm zoom, og de to ekstra millimeter betyder meget for fotografer, der ikke kan få det bredt nok.

Det mest ekstreme kamera Vi tester Canon EOS R5, det første kamera med 8K-video. Lidt af et tveægget sværd, viser det sig.

Zoomen har integreret 5,5 trins billedstabilisering, og på et EOS R5 eller R6 kan man opnå syv trin ved at kombinere kameraets og objektivets stabilisering.

RF 14-35 mm F4 L IS USM er vejrbestandigt og har en programmérbar kontrolring samt Canons Nano USM-fokussystem og en nærgrænse på meget anvendelige 20 cm.

Prisen bliver 14.795 kroner, og objektivet er til salg fra september.

Læs alle artikler i 1 måned for 39 kr

Få adgang alle +artikler samt til hele testarkivet.
Ingen bindingstid.
Ønsker du å bestille magasinet? Klik her Allerede abonnent?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.