TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Landskapszoom

Kompakt og let objektiv med billedstabilisering.

forfatter
Publiceret 30/06/2021 - 21:20

Med den nye RF 14-35 mm F4 L IS USM har Canon dækket de vigtigste brændvidder til den spejlløse EOS R-serie af full-frame-kameraer.

Den kompakte RF 14-35 mm er endnu videre end den klassiske 16-35 mm zoom, og de to ekstra millimeter betyder meget for fotografer, der ikke kan få det bredt nok.

Læs også Det mest ekstreme kamera Vi tester Canon EOS R5, det første kamera med 8K-video. Lidt af et tveægget sværd, viser det sig.

Zoomen har integreret 5,5 trins billedstabilisering, og på et EOS R5 eller R6 kan man opnå syv trin ved at kombinere kameraets og objektivets stabilisering.

RF 14-35 mm F4 L IS USM er vejrbestandigt og har en programmérbar kontrolring samt Canons Nano USM-fokussystem og en nærgrænse på meget anvendelige 20 cm.

Prisen bliver 14.795 kroner, og objektivet er til salg fra september.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Lysstærk supervidvinkel Med 18 mm brændvidde kan Panasonic Leica-objektivet fange endnu mere af motivet.
Avanceret minidrone flyver hvor som helst DJI Mini 3 Pro har fuldvoksne funktioner, men er så lille, at den flyver under radaren på dronereglerne.
Professionelt kamera med unik funktion Canon EOS R3 har en unik funktion og alt, hvad et flagskibskamera har brug for. Bortset fra to ting.
Lysstærk og forbedret Sony-zoom Lavere vægt og bedre ydelse er nøgleordene for Sony FE 24-70 mm F2.8 GM II.
Fem tips til bedre påskebilleder Den skarpe sol er ikke fotografens bedste ven. Her får du at vide, hvordan du undgår den og fire andre ting, der kan ødelægge dine billeder.
Leica lancerer sort Summicron 28 mm f/2 Laves i et lille antal med en forbedring, som man skal se nøje efter.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend