Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

DJI Osmo Action 4 actionkamera

Filmer i flere timer og tåler 20 minusgrader.

Skrevet af / 03/08/2023 - 11:38
DJI Osmo Action 4 actionkamera

Bittesmå actionkameraer er vældig praktiske, når man vil filme dykning med hajer, et halsbrækkende downhill-løb eller landskabet set fra en bjergtop.

DJI’s nye actionkamera er ifølge virksomheden skabt til netop sådanne udfordringer. Osmo Action 4 kan også filme i lang tid på én batteriopladning. Eller hvad med 4K-video i 2,5 timer, før batteriet skal til opladning? Ja, tak.

DJI oplyser, at 18 minutters opladning giver 80 procent batterikapacitet, men hvis man vælger Adventure Combo-pakken, får man tre batterier og en praktisk oplader med plads til alle batterierne. Det burde være nok til de længere ture, hvor man ikke har opladningsmuligheder.

Foto: DJI

Som sædvanlig er der et stort udvalg af tilbehør til Osmo Action. Heriblandt holdere, selfiesticks, beslag og fjernbetjeninger. De grundlæggende specifikationer fortæller om et kamera, der kan filme i op til 150 minutter ved 20 minusgrader, at det er vandtæt ned til 18 meter (mere med undervandshus), og at det har en 1/1,3 tommer billedsensor med en blænde på f2.8 i en ultravidvinkel med et synsfelt på 155 grader.

Foto: DJI

Osmo Action 4 optager video i 4K med op til 120 fps, og det har 360-graders HorizonSteady-stabilisering, som skal gøre optagelser mere stabile, når bevægelser ellers ville ryste kameraet så meget, at optagelserne bliver ubrugelige. For kvalitetens skyld kan man optage video i 10-bit D-log M, som giver et bredere farvespektrum og mere dynamik at arbejde med i efterredigeringen.

Foto: DJI

Kameraet har touchskærm og knapper, som giver hurtig adgang til de vigtigste kameraindstillinger. Det har også stereomikrofoner og wi-fi-livestreaming via mobilen.

Som nævnt fås Osmo Action 4 i to udgaver. Standard Combo er basisudgaven til 3.339 kroner, mens Adventure Combo til 4.199 kroner bl.a. inkluderer to ekstra batterier og en batterioplader.

Foto: DJI

Læs også Næste generation af actionkameraer? Med kamera- og stabilisatorteknik, der er hentet i droneverdenen, kan DJI's nye action-kamera Osmo blive filmfotografens drøm.

Lasse Svendsen
(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Læs videre med LB+

Tilbud

LB+ Total

Fuld adgang til alt indhold på Lyd & Billede og L&B Home

LB+

Fuld adgang til alt indhold på Lyd & Billede

LB+ Home

Fuld adgang til alt indhold på L&B Home

29,- / for 30 dage
87,- / mnd
50,- / mnd
Med et abonnement får du også:
  • Adgang til mere end 7.500 produkttests!
  • Store rabatter hos vores samarbejdspartnere i LB+ Fordelsklub
  • Ugentlige nyhedsbreve med seneste nyheder/li>
  • L&B TechCast – en podcast fra L&B
  • Deaktivering af annoncer
Vi har ingen bindingsperiode, du kan sige abonnementet op, når du vil.

Årets sejeste kamera?

Bygget til action

Et væld af nyheder fra Canon

Ny billedsensor og fasebaseret autofokus

Farverigt og kompakt systemkamera

Se Canons flagskibskamera

Her kan du spare mange penge

Endelig mere optik til Canon

Kraftfuld retro-blitz

DJI giver manuelle objektiver autofokus

Prof-video på iPhone

Lysstærk og kompakt zoom

Scroll to Top