Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV
L&B’s julekalender: Låge 11Deltag

Nyhed

DJI Osmo Action 4 actionkamera

Filmer i flere timer og tåler 20 minusgrader.

Skrevet af / 03/08/2023 - 11:38
DJI Osmo Action 4 actionkamera

Bittesmå actionkameraer er vældig praktiske, når man vil filme dykning med hajer, et halsbrækkende downhill-løb eller landskabet set fra en bjergtop.

DJI’s nye actionkamera er ifølge virksomheden skabt til netop sådanne udfordringer. Osmo Action 4 kan også filme i lang tid på én batteriopladning. Eller hvad med 4K-video i 2,5 timer, før batteriet skal til opladning? Ja, tak.

DJI oplyser, at 18 minutters opladning giver 80 procent batterikapacitet, men hvis man vælger Adventure Combo-pakken, får man tre batterier og en praktisk oplader med plads til alle batterierne. Det burde være nok til de længere ture, hvor man ikke har opladningsmuligheder.

Foto: DJI

Som sædvanlig er der et stort udvalg af tilbehør til Osmo Action. Heriblandt holdere, selfiesticks, beslag og fjernbetjeninger. De grundlæggende specifikationer fortæller om et kamera, der kan filme i op til 150 minutter ved 20 minusgrader, at det er vandtæt ned til 18 meter (mere med undervandshus), og at det har en 1/1,3 tommer billedsensor med en blænde på f2.8 i en ultravidvinkel med et synsfelt på 155 grader.

Foto: DJI

Osmo Action 4 optager video i 4K med op til 120 fps, og det har 360-graders HorizonSteady-stabilisering, som skal gøre optagelser mere stabile, når bevægelser ellers ville ryste kameraet så meget, at optagelserne bliver ubrugelige. For kvalitetens skyld kan man optage video i 10-bit D-log M, som giver et bredere farvespektrum og mere dynamik at arbejde med i efterredigeringen.

Foto: DJI

Kameraet har touchskærm og knapper, som giver hurtig adgang til de vigtigste kameraindstillinger. Det har også stereomikrofoner og wi-fi-livestreaming via mobilen.

Som nævnt fås Osmo Action 4 i to udgaver. Standard Combo er basisudgaven til 3.339 kroner, mens Adventure Combo til 4.199 kroner bl.a. inkluderer to ekstra batterier og en batterioplader.

Foto: DJI

Læs også Næste generation af actionkameraer? Med kamera- og stabilisatorteknik, der er hentet i droneverdenen, kan DJI's nye action-kamera Osmo blive filmfotografens drøm.

Lasse Svendsen
(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vil du læse hele artiklen?

Med LB+ Total får du adgang til ALT indhold på Lyd & Billede og LB Home.

Allerede abonnent? Log ind.

  • Prøv LB+ i 30 dage
    Kun 29,-

    Fornyes efter 30 dage, ingen bindingstid.

  • LB+ Total i 12 mnd
    93.25 kr/mnd

    Du sparer 312 kr

Ønsker du kun adgang til Lyd & Billede eller L&B Home?

Klik her for at bestille adgang til Lyd & Billede

Klik her for at bestille adgang til L&B Home

Udviklet i samarbejde med Leica

Kamera der tåler det meste

Sensationelt kamera

Et væld af nyheder fra Canon

Steadicam til lommen

Leica-kameraet beskytter dine rettigheder

Leica udgiver ekstrem vidvinkel

Vælg selv hvilke billeder du vil printe

Ekstrem Canon-zoom

Superlet supertele

Hobolite lanceres i Skandinavien

De rigtige farver fra dit videokamera

0
Scroll to Top