Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

DJI Mini 3 flyver længere

Opdateret udgave af DJI's mindste drone.

Skrevet af / 12/12/2022 - 18:27
DJI Mini 3 flyver længere

DJI Mini 3 er med en totalvægt på 249 gram for enhver, som vil optage video i 4K/30 fps. Dronen er en enklere udgave af Mini 3 Pro, men med længere flyvetid end både den og den forrige udgave, kaldet Mini 2.

Flyvetiden er opgivet til 38 minutter, og Mini 3 er udstyret med et 12 megapixel kamera med en 1/1,3-tommers CMOS-billedsensor og f/1.7 blænde for størst muligt lysindfald. Kameraet har HDR-optagelse og kan lave 48 Mp stillbilledfiler fra billedsensoren på 12 Mp.

Foto: DJI

En sjov detalje er muligheden for at rotere kameraet 90 grader – True Vertical Shooting, som giver billeder og video i portrætformat, som er meget brugt på sociale medier. 

Videostreamen sendes til droneoperatøren med DJI’s velkendte O2 videotransmission, som streamer et 720p / 30fps live-feed fra op til 10 kilometers afstand.

Foto: DJI

Dronen har også QuickShots, som man aktiverer i app’en eller på skærmen til RC fjernbetjeningen (se billedet herover). Et tryk på Dronie ændrer f.eks. højden, mens man med Helix kan få kameraet til at fokusere på motiver, mens dronen flyver i en spiral rundt om fokuspunktet; vælger man Boomerang flyver dronen i en oval rundt om motivet og stiger, mens den langsomt bevæger sig væk.

Foto: DJI

Mini 3 leveres i forskellige konfigurationer, hvor den mest basic bare er en Mini 3 uden noget ekstra. Med et hak opad i pris følger DHI RC-N1 fjernbetjeningen med i æsken, og som altid er det Fly More Combo, som er de bedst udstyrede pakker. 

Priser:

  • DJI Mini 3 (GL), kun drone Uden fjernbetjening eller lader, ideel for ejere af eksisterende DJI-droner: 3.899 kroner.
  • DJI Mini 3 (GL) Inkl. DJI RC-N1 fjernbetjening: 4.599 kroner.
  • DJI Mini 3 (DJI RC) Inkl. DJI RC fjernbetjening: 5.999 kroner.
  • DJI Mini 3 Fly More Combo (GL) Inkl. DJI RC-N1 fjernbetjening, skuldertaske, to-vejs ladehub og to ekstra intelligente flybatterier: 6.099 kroner.
  • DJI Mini 3 Fly More Combo (DJI RC) Inkl. DJI RC fjernbetjening, skuldertaske, to-vejs ladehub og to ekstra intelligente flybatterier: 7.599 kroner.
Foto: DJI

DJI Mini 2 Fly More Combo

Film i 4K fra luften

Det har aldrig været lettere at filme i 4K fra luften.

Læs mere
Lasse Svendsen
(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilbud i samarbejde med vores kommercielle partner Prisjagt.dk

Læse hele artikkelen? Log ind eller bliv medlem af LB+.

Se alle vores abonnementer her.

Denne 6K-skærm savler vi over!

Kompakt kamera til vlogging

Leica Q3 med triple resolution

Fuji-kamera tilføjer videoblogging

Canon sænker prisen med EOS R100

Kompakt kamera til bloggere

Scroll to Top