Udstilling

Øksnehallen forvandles i dagene 7-10. maj til eventyrlandet Westeros, når Game of Thrones-udstillingen Hall of Faces besøger Danmark.
forfatter

Game of Thrones er tilbage på tv-skærmen med en ny sæson. Men danske GoT-elskere kan nu for første gang også få lov til at besøge seriens verden med egen krop. Det sker med udstillingen “Hall of Faces”, som slår dørene op i Øksnehallen i København på lørdag d. 7. maj og fire dage frem.

Ved ankomsten vil de besøgende få taget et “Hall of Faces”-portætbillede og få deres ansigter til at indgå i et af tårnene på udstillingen via en app og et digitalt display. De enkelte portrætter kan også downloades og deles på sociale medier via en app.

Foto: HBO
Man kan med en app hente sit portræt og dele det på Facebook. Foto: HBO

Efter at være blevet indlemme på The Hall of Faces kan man se et springvand for guden med de mange ansigter, hvor berømte citater fra tidligere sæsoner dukker op. Derudover kan man tage plads på den berømte Jerntrone, posere med Aryas sværd “Needle”, og se kostumer til karaktererne Arya, Jaqen H’ghar og The Waif.

Lyd & Billedes filmanmelder (og udgiver) Tor Aavatsmark afprøvede magtens sæde, da udstillingen gæstede Oslo.

Hall of Faces-udstillingen er åben for offentligheden med gratis adgang i Øksnehallen København i dagene 7-10. maj.

Åbningstider: Lørdag-Mandag: 10:00 til 18:00
Tirsdag: 10:00 til 15:00

Foto: Josh Armour.
Foto: Josh Armour.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

John Alex Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.