Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

True Detective 4 kommer til januar – se traileren

Til januar udkommer endelig efterfølgeren til den unikke krimiserie.

Skrevet af / 05/12/2023 - 09:35
True Detective 4 kommer til januar – se traileren

Det er 9 år siden, vi første gang stiftede bekendtskab med serieskaberen Nic Pizzolattos outrerede krimiunivers.

I 2014 så vi med rædselsslagen fryd Matthew McConaughey og Woody Harrelson spille hovedrollerne i True Detective sæson 1. Den dag i dag stadig en af de bedste tv-serier nogensinde!

Læs også Skræmmende godt Isnende god krimi-thriller med Matthew McConaughey og Woody Harrelson på seriemorderjagt i Louisiana.

Anden sæson (2015) var en lidt skuffende affære, mens sæson 3 (med Mahershala Ali i hovedrollen; 2019) løftede serien til nye højder.

Denne vinter udkommer sæson 4, og den har en ægte Hollywood-legende i hovedrollen.

Jodie Foster, “True Detective, sæson 4”. (Foto: HBO Max)

Den fjerde sæson foregår midt om vinteren i det kolde, mørke og eksotiske Alaska og har fået titlen True Detective: Night Country.

HBO Max har nu frigivet den første trailer:

Med ingen ringere end skuespillerlegenden Jodie Foster (Ondskabens øjne, The Accused) og nyankomne Kali Reis i hovedrollerne.

Læs også Swank graver dybere! En graverjournalist fra New York bliver stillet overfor helt nye udfordringer og må justere kursen i mødet med USA’s største stat.

Fra pressemeddelelsen kan vi læse følgende om handlingen:

Mens den lange vinternat sænker sig i Ennis, Alaska, forsvinder otte mænd, der arbejder på den arktiske forskningsstation Tsalal, pludselig. Mændene er sporløst forsvundet, og for at opklare sagen må efterforskerne Liz Danvers (Foster) og Evangeline Navarro (Reis) dykke ned i mørket, til de hemmeligheder, der er begravet dybt under den evige is.

True Detective, sesong 4_a (11) True Detective, sesong 4_a (2) True Detective, sesong 4_a (10) True Detective, sesong 4_a (6) True Detective, sesong 4_a (7) True Detective, sesong 4_a (4) True Detective, sesong 4_a (8)
<
>
True Detective, sæson 4. (Foto: HBO Max)

True Detective: Night Country kommer til at bestå af seks episoder.

Ud over Foster og Reis vil vi se følgende i hovedrollerne: Fiona Shaw, Finn Bennett, Isabella Star Lablanc, Aka Niviâna, Anna Lambe, Joel D. Montgrand, Christopher Eccleston (The Others) og John Hawkes (The Perfect Storm).

True Detective Night Country. (Foto: HBO Max)

Serieskaberen i denne omgang er mexicanske Issa López (Tigers Are Not Afraid). Hun er også ansvarlig for at skrive og instruere.

López og Jodie Foster er seriens executive producers sammen med Woody Harrelson, Matthew McConaughey, Cary Joji Fukunaga og Nic Pizzolatto.

Premieredatoen for fjerde sæson bliver den 15. januar næste år.

True Detective, sæson 4. (Foto: HBO Max)

Lyd & Billede har allerede fået et eksklusivt smugkig på første afsnit og kan afsløre, at det tegner til at blive en fantastisk serie, der vender tilbage til sine rødder tematisk og stilistisk.

Læs også Klar til Yellowstone Spekulationerne er nu bekræftet - skuespillerikonet fra Texas bliver en del af Yellowstone-universet.

Night Country tegner til at blive et ægte højdepunkt!

 

Læs også Flere serie-nyheder fra skaberen af Yellowstone. SkyShowtime kommer nu med en lavine af efterårs- og vinterlanceringer, inkl. endnu en serie fra manden bag Yellowstone.
True Detective, sæson 4. (Foto: HBO Max)

Tor Aavatsmark
(f. 1974): Lyd & Billedes dedikerede filmanmelder og administrerende direktør. Tor har arbejdet på Lyd & Billede siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner ejere af et bladforlag med bl.a. et filmmagasin i porteføljen, og denne interesse har han taget med sig til Lyd & Billede. Tor er uddannet cand.polit. fra Universitetet i Oslo, men befinder sig godt bag rattet i en medievirksomhed.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kevin Costner præsenterer "Horizon: En amerikansk saga"

Vandmanden kommer hjem til dig

Har du oplevet dette skærmbillede? Så er du ikke alene

Røverdatter i serieformat

Ny nordisk krimiserie på SkyShowtime

Det bliver ikke hurtigere!

Overklasse-nyt fra London, anno 1815

Knuser alle rekorder!

Klar til endnu en omgang?

Popdronningen kommer hjem til dig!

Nu bliver der nordisk seriefest!

Kansleren har talt!

0
Scroll to Top