TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Star Wars: Billetsalget er i gang!

I dag, mandag d. 19. oktober klokken 09.00 startede forsalget af biografbilletter til dette års mest ventede film: "Star Wars: The Force Awakens."

Så er dagen kommet. Men hvorfor netop i dag?

Fordi den tredje officielle trailer frigives i dag, ca. to måneder før premieren.

Filmen får premiere den 16. december, men billetter til premieredagen kan nu forudbestilles til biografer i hele landet fra og med i dag.

star-wars-force-awakens-official-poster
Plakat: Lucasfilm / Disney

“Episode VII” bliver en direkte efterfølger til de originale Star Wars-film med en handling, der ligger ca. 25 år efter “Return of the Jedi” (1983). Også de tre hovedpersoner fra de originale film vil gentage deres roller.

Vi kommer med andre ord til at se mere til Mark Hamill som Luke Skywalker, Carrie Fisher som Prinsesse Leia og Harrison Ford som storcharmøren Han Solo.

Star-Wars-The-Force-Awakens-billettsalg-starter
Vi får et gensyn med gamle helte. Chewie holder sig i øvrigt godt! Foto: Lucasfilm / Disney

Læs meget mere om den syvende Star Wars film, og alle de nye figurer på ​​Empire Magazines hjemmeside.

Manuskriptet til dette års film er skrevet af Lawrence Kasdan, som også skrev manuskriptet til “The Empire Strikes Back” og “Return of the Jedi”. Hans medforfatter og instruktør er Star Trek-instruktør direktør JJ Abrams.

star-wars-vii-has-its-director-jj-abrams
Instruktør JJ Abrams. Foto: Lucasfilm / Disney

Se den anden trailer til “The Force Awakens” her:

Du kan købe billetter her!

CARRIE_FISHER_as_Princess_Leia
Foto: Lucasfilm / Disney

Det er nok tvivlsomt, at vi vil se Carrie Fisher i dette tøj igen (fra “Return of the Jedi”). Om ikke andet, så fordi guldbikinien blev solgt for en formue for kort tid siden.

Skriv en kommentar

forfatter

Tor Aavatsmark

(f. 1974): Lyd & Billedes dedikerede filmanmelder og administrerende direktør. Tor har arbejdet på Lyd & Billede siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner ejere af et bladforlag med bl.a. et filmmagasin i porteføljen, og denne interesse har han taget med sig til Lyd & Billede. Tor er uddannet cand.polit. fra Universitetet i Oslo, men befinder sig godt bag rattet i en medievirksomhed.