Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Love & Anarchy kommer snart på Netflix

Endnu en svensk originalserie på vej fra streaming-giganten.

Skrevet af / 18/09/2020 - 16:01
Love & Anarchy kommer snart på Netflix

I april sidste år lancerede Netflix deres første svenske originalserie, Quicksand – Størst af alt. I år tager streaming-giganten det store skridt fra skoleskydning og urolig ungdom til letbenet romantisk drama med Love & Anarchy.

1. sæson af serien får premiere på Netflix den 4. november.

Undervurdér aldrig den betydning, en udfordring kan have, og gør dig klar til kontordramaet Love & Anarchy.

Love & Anarchy er skabt af den anerkendte instruktør og manuskriptforfatter Lisa Langseth og produceret af FLX, produktionsselskabet bag Quicksand.

I serien, der består af otte dele, møder vi Sofie (Ida Engvoll), som er karrierekonsulent og mor til to børn. Da hun får til opgave at modernisere et gammelt forlag, møder hun den unge IT-tekniker Max (Björn Mosten), og der opstår en uventet flirt.

(Foto: Netflix)

Sofie og Max udfordrer i hemmelighed hinanden til at gøre ting, der sætter spørgsmålstegn ved samfundsnormerne. Det starter uskyldigt, men efterhånden som legen bliver mere og mere vovet, vokser konsekvenserne ud af proportion.

Serieskaber Lisa Langseth har spillefilm som Euphoria, Hotell og Pure på sit spændende CV. Langseth er også manuskriptforfatter sammen med Alex Haridi (Quicksand, Real Humans) og står for instruktionen af alle otte episoder.

Serien produceres af FLX og teamet bag Quicksand, Fatima Varhos og Frida Asp sammen med producenterne Pontus Edgren (Den hundredårige der kravlede ud ad vinduet og forsvandt, Solsidan) og Martina Håkansson.

Rollelisten inkluderer også Lars Väringer, Elsa Ageman Reiland, Bejamin Shaps, Malin Levanon, Fredrik Hammar, Ejke Blomberg, Carla Sehn og Ruben Lopez.

l3 l5 l4 l6
<
>
(Foto: Netflix)
Tor Aavatsmark
(f. 1974): Lyd & Billedes dedikerede filmanmelder og administrerende direktør. Tor har arbejdet på Lyd & Billede siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner ejere af et bladforlag med bl.a. et filmmagasin i porteføljen, og denne interesse har han taget med sig til Lyd & Billede. Tor er uddannet cand.polit. fra Universitetet i Oslo, men befinder sig godt bag rattet i en medievirksomhed.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Game over?

Percy Jackson-trailer

Mr. & Mrs. Smith vender tilbage!

Mordet i Venedig: Klar til streaming!

Bedre end Yellowstone?

Spidey!

Reacher-trailer

Forlænget!

Klar til streaming

Men Yellowstone er ikke (helt) død

Kommer til Disney+!

Sådan fungerer Dashtoon

0
Scroll to Top