TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
L&B’s JULEKALENDER 2022
Nyhed

Se Pixars Elemental-trailer

Kunstnerne hos Disney/Pixar er på trapperne med en ny animationsfilm. Nu er den første teaser frigivet.

forfatter
Publiceret 20/11/2022 - 17:31

Der er få film, vi ser mere frem til end Pixar-filmene fra Disney-koncernen. Rent teknisk er kvaliteten i en helt anden liga end alle andre i branchen, og derudover mestrer de oftest den vanskelige kunst at underholde både de yngste og de ældste i familien.

Siden Pixars første animationsfilm i spillefilmslængde, Toy Story, kom i 1995, har studiet begejstret os med deres evne til at kombinere teknisk overlegen kvalitet med en god, engagerende og sjælfuld historie.

Læs også Vores nye sjæleven Endnu en gang leverer Pixar et teknisk pletskud akkompagneret af en stærk emotionel historie.

De har leveret mesterværker som Find Nemo, Ratatouille, WALL-E, Toy Story 3, Inderst inde, Coco og Soul. Hver og én film, som evner at underholde hele familien, og som har så dyb en historie med så mange lag, at både familiens mindste og de lidt ældre vil glæde sig over filmoplevelsen.

Til næste år præsenterer de eminente animationskunstnere os for en ny film: Elemental. Nu er den første teaser frigivet:

 

I traileren afslører Pixar en iøjnefaldende ny verden, hvor ild, jord, vand og luft sameksisterer.

Plottet i den kommende filmen centrerer sig omkring det filosofiske spørgsmål: Hvad nu, hvis grundelementerne havde følelser?

De vigtigste ‘karakterer’ er Wade (vand) og Ember (ild). De støder tilfældigt på hinanden, og på trods af deres åbenbare forskelle finder de et fælles ståsted, indre ligheder og en universel forbindelse.

Elemental (Foto: Disney/Pixar)

Instruktøren er Peter Sohn (The Good Dinosaur), og i ledende roller finder vi Mamoudou Athie (Archive 81) og Leah Lewis.

I forbindelse med annonceringen af filmen fortalte Sohn om, hvad der har inspireret ham:

My parents emigrated from Korea in the early 1970’s and built a bustling grocery store in the Bronx. We were among many families who ventured to a new land with hopes and dreams — all of us mixing into one big salad bowl of cultures, languages and beautiful little neighborhoods. That’s what led me to ‘Elemental’. You get the view of the periodic table of elements, and I always saw those as apartments. I made jokes about popping carbon next to nickel, but they don’t trust one another.

Denise Ream er producer på Elemental, som får verdenspremiere den 16. juni 2023.

Læs også Det kan du streame i november Disse serier/film kan du streame i november - og nu kommer Dutton-klanen tilbage!
Elemental (Foto: Disney/Pixar)

forfatter

Tor Aavatsmark

(f. 1974): Lyd & Billedes dedikerede filmanmelder og administrerende direktør. Tor har arbejdet på Lyd & Billede siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner ejere af et bladforlag med bl.a. et filmmagasin i porteføljen, og denne interesse har han taget med sig til Lyd & Billede. Tor er uddannet cand.polit. fra Universitetet i Oslo, men befinder sig godt bag rattet i en medievirksomhed.

Skriv en kommentar

Julehygge i det brutale, vilde Vesten? Disse serier/film kan du streame i december - og nu kommer 1923!
Adar erstattes! Prime Video offentliggør nye skuespillere og karakterer til Ringenes Herre - og en trist udskiftning.
Her er første Indy-trailer 30. juni 2023 er premieredag for 'Indiana Jones and the Dial of Destiny.' Nu er den første trailer offentliggjort.
Svensk krimi fra Disney Disney har skabt en serie ud fra den svenske krimisucces 'At koge bjørn'.
Fungerer Willow-magien i 2022? Disney forsøger at puste nyt liv i klassikeren fra 1980'erne.
Kommer allerede i december! SkyShowtime offentliggør i dag ny trailer til Taylor Sheridan-serien 1923 - og fremskynder premieredatoen!
Følg Lyd & Billede