Flow-tv

Canal Digital og Discovery er blevet enige om ny nordisk distributionsaftale.
forfatter

For godt en uge siden måtte Canal Digital lukke for alle tv-kanaler fra amerikanske Discovery. Det ramte blandt andet Kanal 4, Kanal 5, 6’eren, Canal 9, Discovery Channel, Discovery HD Showcase, Animal Planet, Discovery World, Discovery Science, Eurosport og TLC.

Men nu er tv-udbyderen klar med en glædelig meddelelse til alle kunder på firmaets webside. Her kan man blandt andet læse, at “vi er blevet enige med Discovery om en ny langsigtet nordisk aftale, der betyder, at vi nu igen kan vise alle kanalerne fra Discovery. Kanalerne kommer tilbage på deres sædvanelige kanalpladser en efter en, efterhånden som vores kontrolcenter i Nittedal i Norge får dem tilbage på satellitterne.”

Den nye aftale med Discovery betyder dog, at Canal Digital bliver nødt til at sætte priserne op.

“Den nye aftale betyder en mindre justering af prisen på vores tv-pakker, men vi har valgt, at det først bliver med virkning fra 1. maj 2016. Vi vender tilbage med mere information, så snart vi har vi har analyseret alle detaljer i vores nye nordiske aftale med Discovery og dens påvirkning på de kanaler, du har i dit abonnement,” står der på websiden.

Men det er det værd, mener Canal Digitals administrerende direktør i Danmark, Jarl Söderman:

“Der er ingen tvivl om, at kunderne har savnet Discovery-kanalerne. Jeg vil gerne rette en stor tak til vores kunder for den tålmodighed og det engagement, de har vist i de dage, kanalerne har været væk. Vi ved, at vores kunder er optagede af godt lokalt og dansk indhold, og det har også været vores hovedfokus i forhandlingerne. Jeg kan ikke gå i detaljer med aftalen, men jeg kan bekræfte, at vi har fået en aftale på plads, som begge parter er tilfredse med, og hvor vi har prioriteret det indhold, som vi ved vores kunder synes bedst om,” siger han i en pressemeddelelse.

Canal Digital Danmark distribuerer følgende tv-kanaler fra Discovery: Kanal 4, Kanal 5, 6’eren, Canal 9, Discovery Channel, Discovery HD Showcase, Animal Planet, Discovery World, Discovery Science, TLC, ID Investigation, Eurosport 1 og Eurosport Danmark.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategidirektør for Publish AS og journalist. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.