TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Guide

Release-liste oktober 2021

Disse film og TV-serier kan du streame i oktober måned, og nu kommer HBO Max endelig!

forfatter
Publiceret 06/10/2021 - 06:00

Efteråret har i den grad meldt sin ankomst på vores breddegrader med gråvejr, regn og rusk. Med andre ord en perfekt tid til at nyde en god film eller TV-serie foran TV’et hjemme i lænestolen.

Det ser dog ikke ud til, at alle streaming-tjenesterne helt har fattet, hvilken årstid vi er på vej ind i, for udvalget af nye, gode titler i oktober er relativt magert.

PS: Hvis du ikke kan finde noget interessant på din foretrukne streaming-tjeneste, så kan du jo altid slå dig løs og gøre noget, du sandsynligvis ikke har gjort i halvandet år: Gå i biografen! På den front er der p.t. kun én film, vi anbefaler: No Time to Die!

Læs også Ud med et brag! Efter fem film takker Daniel Craig af som Agent 007 – og sikke en spektakulær exit han leverer.

Disney+

Streaming-giganten byder på en righoldig efterårsmenu, som du kan læse mere om her, og i oktober lanceres nogle interessante nye titler.

Reservation Dogs. Lovende ny serie af Taika Waititi om unge indianere på afveje i et reservat i Oklahoma. Premiere den 13. oktober.

10. sæson af American Horror Story: Double Feature kommer den 20. oktober. I den nye sæson af Ryan Murphys nyklassiker flytter en spirende forfatter, hans gravide kone og deres datter til en lille, isoleret kystby for vinteren. Mens de finder sig til rette, viser byens indbyggere sig fra deres sande side.

For dem, der endnu ikke har set den fantastiske Marvel-film Black Widow, så kan denne blockbuster streames gratis på Disney+ allerede fra den 6. oktober.

Fra den 13. oktober kan de unge i huset hygge sig med den nye antologiserie Just Beyond.

Inspireret af R.L. Stines forfatterskab præsenteres forbløffende og tankevækkende historier om en virkelighed lige ved siden af den, vi kender. Hver episode introducerer seerne for nye personer, der må på opdagelse i en overnaturlig verden fuld af hekse, rumvæsner, spøgelser og paralleluniverser.

Blandt de nye lanceringer fra Disneys rige filmarkiv er det værd at nævne Nicolas Cage-klassikeren The Rock (8/10) samt Øjne i natten og Flere øjne i natten (1/10).

Netflix

Der er ingen nye lanceringer fra streaming-giganten i oktober, som får os til at hæve øjenbrynene, men nogle godbidder er der da.

Allerede fra i dag kan du streame den nye thriller The Guilty med Jake Gyllenhaal i hovedrollen. Absolut et kig værd!

En ny serie, der også netop har haft premiere (1/10), er dramaserien Maid med Margaret Qualley, Billy Burke og Andie MacDowell i hovedrollerne.

Gå heller ikke glip af The Billion Dollar Code (7/10) eller Army of Thieves (29/10), en prequel til Zack Snyders Army of the Dead.

Den tyske komedie The Four of Us er også et kig værd (15/10).

 

Prime Video

Der er ikke mange højdepunkter fra Jeff Bezos’ “baby” denne måned, men gyserfans bør bør afgjort ikke gå glip af serieversionen af I Know What You Did Last Summer (15/10).

Romantikerne får et skud af deres stof i drama-komedien The Pursuit of Love (8/10).

Mens Kristen Bell og Vince Vaughn forhåbentlig får os til at trække på smilebåndet i Queenpins (22/10).

 

HBO Nordic

Afslutningen nærmer sig med stormskridt for HBO Nordic, der erstattes af HBO Max den 26. oktober.

HBO Max har en langt bedre teknisk løsning med bl.a. højere bitrate (HBO Nordic har i dag en gennemsnitlig bitrate på sølle 4 Mbit/s), mindre komprimerede billeder og HDR-kvalitet på billedsignalet. Med højere bitrate får 1080p-signaler også bedre opløsning og flere detaljer i billedet.

HBO Max i USA tilbyder også 4K-opløsning og Dolby Atmos-lyd. Uden at det er bekræftet, tager vi for givet, at det også vil være tilfældet for den nordiske version af tjenesten. I løbet af den kommende uge ved vi mere om lanceringen.

Inden HBO Nordic lukker ned, lancerer de bl.a. disse titler:

  • Batwoman, 3. sæson, 14/10
  • Legacies, 4. sæson, 15/10

Fra den 18. oktober kan du streame 3. sæson af den glimrende dramaserie Succession.

Samme dag har 7. sæson af Fear the Walking Dead premiere.

4. sæson af All American kommer den 26. oktober.

Apple TV+

Kun tre nye titler lanceres på Apple TV+ i løbet af årets første efterårsmåned.

Den solrige komedieserie Acapulco med Rosanna De Léon og Julian Sedgwick i hovedrollerne kommer den 8. oktober.

1. sæson af Swagger kan ses fra den 29. oktober.

Og du kan få et gensyn med Sam “Jurassic Park” Neil i 1. sæson af sci-fi-serien Invasion den 22. oktober. Ser lovende ud!

Paramount+

Den nye Paramount+ (som erstattes af SkyShowtime til foråret) kommer med 4. sæson af sin flagskibsserie, Yellowstone. Et moderne western-drama med Kevin Costner i hovedrollen (tænk Falcon Crest a la Det Vilde Vesten).

Kate Beckinsale spiller hovedrollen i en ny originalserie, krimikomedien Guilty Party, der har premiere den 15. oktober.

Musikelskere kan se dokumentaren Madame X om Madonnas sidste turné, som vises fra den 9. oktober.

Gå heller ikke glip af Diane Kruger som Mossad-agent i actionfilmen The Operative (1/10).

Viaplay

Vores hjemlige streaming-tjeneste byder på hele fem nye originale produktioner i oktober. Mens vi venter på 2. sæson af Pørni, kan vi bl.a. hygge os med den nye politiske thriller-serie Red Election, der blev lanceret i går.

Den danske efterretningsagent Katrine (Victoria Carmen Sonne) og hendes britiske kollega Beatrice (Lydia Leonard) bliver tvunget til at arbejde sammen i et desperat kapløb mod tiden. Fanget i et spind af løgne, mord og magtkampe indser de hurtigt, at de ikke kan stole på nogen. Og er den dødelige sammensværgelse faktisk bare en lille del af en meget større plan?

Det kan også være værd at se den svenske drama-komedie Suedi med Kardo Razzazi og Agnes Lindström Bolmgren i hovedrollerne. Om en indvandrer, der ønsker at blive så svensk som muligt. Could be fun!

En komplet liste over alle de nye titler på de største streaming-tjenester kan du se nedenfor. God streaming-fornøjelse – og hyg dig i efterårsmørket!

29.10.2021
27.10.2021

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Maverick vender (endelig!) tilbage Nu er der kun seks dage tilbage, til Maverick flyver igen – i Top Gun 2.
Svensk Amazon Prime-serie på vej Endelig tager Amazon fat i Norden og satser på lokalt produceret indhold.
Mere spionthriller fra Mellemøsten Mossads intrikate skyggekrig mod ærkefjenden Iran giver os fortsat en af de absolut bedste spionserier lige nu.
Middelmådigt fra Connelly Halvbroren til den mere kendte Harry Bosch har fået sin egen TV-serie, men vi er ikke synderlig imponeret.
Trailer til The Machinery 2 Nu er den første trailer til 2. sæson af den norske serie The Machinery her.
Finsk dansedrama fra Netflix Endelig er det Finlands tur til at nå ud til et globalt Netflix-publikum.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend