Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Efterårets nyheder på Disney+

Blandede bolsjer på Disneys efterårsmenu med “noget for alle i familien”, men ingen store åbenbaringer.

Skrevet af / 31/08/2021 - 20:48
Efterårets nyheder på Disney+

I dag præsenterede streaming-giganten Disney+ højdepunkterne fra efterårets menu.

Nordisk chef Hans van Rijn kunne afsløre, at streaming-tjenesten i august passerede 116 millioner abonnenter globalt – men ville ikke dele nogen lokale tal for Norden.

Læs også Jungle cruise control Skaberne af The Mummy-serien bør seriøst overveje at sagsøge Disney.

Bortset fra de opsigtsvækkende høje abonnementstal var der ikke meget fra præsentationen, der ikke allerede var kendt.

Happier Than Ever (Billie Eilish) Y_ The Last Man THE BEATLES: GET BACK Star Wars Vision Reservation Dogs Only Murders In The Building Monsters at Work Jungle Cruise Hip Hop Uncovered (2) HAWKEYE Feyenoord Dug Days Doogie Kamelaoha D'Amelio Show CRUELLA Black Widow
<
>
Only Murders in the Building. (Foto: Walt Disney)

Derimod brugte han meget tid på at understrege, at Disney+ ikke kun er en tjeneste for børn og børnefamilier, men med tilkomsten af indholdsuniverset Star tilbyder varieret og blandet indhold for hele familien.

Et udsagn, som han faktisk har god rygdækning for, for selv om Disney+ endnu ikke har den samme enorme frekvens af nye originalserier som Netflix, har de et så omfattende og varieret arkiv af film og serier, at man altid kan finde “noget for enhver smag”.

Men hvis man skal forblive abonnent på en streaming-tjeneste, forventer man en stadig strøm af nyproduceret kvalitetsindhold.

Læs også Vi kårer den bedste streaming-tjeneste (for dig) Med lanceringen af Disney+ har streaming-krigen virkelig taget fart, men hvilke af de store streaming-tjenester SKAL du have?

Blandt efterårets nye lanceringer på Disney+ vil vi fremhæve:

Y: The Last Man

I en postapokalyptisk verden, hvor alle mænd undtagen én har stillet træskoene, er Diane Lane den nye præsident for en nation, der kun består kvinder. Kommer den 22. september.

 

Hawkeye

Ny serie fra Marvel-universet, hvor Hawkeye (Jeremy Renner) endelig får lov til at spille hovedrollen. Forvent også et gensyn med fyrrige Florence Pugh fra Black Widow. Premiere den 24. november.

Hawkeye. (Foto: Walt Disney)
American Horror Stories

Spinoff-serie af Ryan Murphy og Brad Falchuks American Horror Story. I den nye antologiserie fortælles en ny gyserhistorie i hver episode. Premiere den 8. september.

https://youtu.be/qmLs2UoxM_Y

 

Reservation Dogs

Lovende ny serie om unge indianere på afveje i et reservat i Oklahoma. Premiere sidst på efteråret.

 

Dage med Doggi

En slags spinoff-serie med hunden Doggi fra Pixars Op. Premiere i morgen, den 1. september.

 

Dopesick

Lidt mindre muntert bliver det nok med dramaserien Dopesick, der er baseret på den sande historie om, hvordan medicinalindustrien fik det halve USA hooked på livsfarlige stoffer. Michael Keaton og Peter Sarsgaard har hovedrollerne i denne miniserie. Premiere i løbet af efteråret.

 

Happier Than Ever

Koncertfilm, hvor du kan se Billie Eilish fremføre hele sit seneste album akkompagneret af Los Angeles Philharmonic. Kommer den 3. september.

 

The Beatles: Get Back

Musikentusiaster får flere lækkerier med Peter Jacksons Beatles-dokumentar, der indeholder masser af tidligere upublicerede optagelser. Premiere den 25. november.

 

Disney+ byder også på to spændende, innovative animationsserier dette efterår, og det fra to meget kendte underholdningsuniverser:

Marvel’s What If…

Den første animationsserie fra Marvel-universet er allerede tilgængelig.

 

Star Wars Visions

Den spændende og meget varierede animation i Star Wars Visions lover godt. Serien har premiere den 22. september.

 

PS: Allerede fra i dag kan du streame den charmerende komedieserie Only Murders in the Building med Steve Martin, Martin Short og Selena Gomez i hovedrollerne.

https://www.youtube.com/watch?v=-V1rQdXXXyI

 

Læs også Flamboyant og dekadent En outreret Emma Stone gør rebootet af 101 dalmatinere til en sand fornøjelse.
Tor Aavatsmark
(f. 1974): Lyd & Billedes dedikerede filmanmelder og administrerende direktør. Tor har arbejdet på Lyd & Billede siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner ejere af et bladforlag med bl.a. et filmmagasin i porteføljen, og denne interesse har han taget med sig til Lyd & Billede. Tor er uddannet cand.polit. fra Universitetet i Oslo, men befinder sig godt bag rattet i en medievirksomhed.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Prisvindende kærlighedsdrama

Max med norske MILF'er!

Bandekrigen fortsætter

Vil tilbage i sadlen!

Højreekstrem valgmanipulering!

Se Robert Downey Jr. i ny spionserie!

Premiere i dag!

Yellowstone lever videre!

Kommende højdepunkter på Netflix!

Fuld MAX?

Se ny trailer!

Premiere i dag!

0
Lyd & Billede
Scroll to Top