Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

SkyShowtime: Ny streaming-tjeneste erstatter Paramount+

Streaming-tjenesten Paramount+ får ikke nogen særlig lang levetid. Efter kun et år i Norden vil den blive erstattet af en ny tjeneste.

Skrevet af / 18/08/2021 - 20:46
SkyShowtime: Ny streaming-tjeneste erstatter Paramount+

Den 25. marts i år fik vi en helt ny, international streaming-tjeneste, som vi kunne abonnere på. Streaming-tjenesten CBS All Access blev relanceret som Paramount+ i USA og kom derefter til Norden (ViacomCBS har dog haft en streaming-tjeneste i Danmark under navnet Paramount+ siden 2017).

Med den nordiske lancering fik abonnenterne adgang til mere end 6.000 film og serie-episoder fra Paramount Pictures, Showtime, Comedy Central, MTV og Nickelodeon. Endnu vigtigere var det, at alle fremtidige serier fra bl.a. Showtime KUN ville være tilgængelige på Paramount+.

Læs også “Ny” streaming-tjeneste lanceres i dag Den nye, internationale streaming-tjeneste Paramount+ ankommer til Norden i dag.

Om den lille ny på streaming-markedet, der er præget af intens konkurrence og konsolidering, har været en kommerciel succes eller ej, vides ikke. Men faktum er, at det nu, kun fem måneder efter lanceringen, annonceres at Paramount+ til næste år vil blive erstattet af en ny streaming-tjeneste: SkyShowtime.

Paramount+ blev fra marts i år det nye hjem for bl.a. Homeland, her fra 8. sæson. (Foto: Showtime)

SkyShowtime

Underholdningsgiganterne Comcast Corporation og ViacomCBS Inc. annoncerede nemlig i dag et nyt partnerskab. De to virksomheder går sammen om at lancere den nye abonnementsbaserede streaming-tjeneste SkyShowtime i mere end 20 europæiske lande med potentiale til at nå 90 millioner hjem.

SkyShowtime vil samle flere årtiers indhold fra NBCUniversal, Sky og ViacomCBS’ kanaler, inklusive Showtime, Nickelodeon, Paramount Pictures, Paramount+ Originals, Sky Studios, NBCUniversal, Universal Pictures og Peacock.

SkyShowtime sigter efter at dække alle genrer og kategorier – herunder dramaer, børn og familie, kendte franchises og brands, premierefilm, lokalt indhold, dokumentarfilm og meget mere.

Læs også “Arya Stark” slippes ud i civilisationen Den nye streaming-tjeneste Paramount+ lanceres med Maisie Williams som rapkæftet eremit, der brat lukkes ud i livet. Morsomt, men noget uforløst.

Den nye streaming-tjeneste forventes lanceret “i løbet af 2022” – med forbehold for, at fusionen godkendes af myndighederne.

Tjenesten bliver tilgængelig i mere end 20 lande, heriblandt Norge, Sverige, Danmark, Finland, Albanien, Bosnien-Hercegovina, Kroatien, Tjekkiet, Slovakiet, Ungarn, Kosovo, Montenegro, Holland, Nordmakedonien, Polen, Rumænien, Portugal, Serbien, Bulgarien, Slovenien, Spanien og Andorra.

Indtil SkyShowtime lanceres, fortsætter Paramount+ som i dag. Nye Paramount Originals-serier vil blive lanceret, og nye, udvalgte Paramount-titler vil få simultan premiere i biograferne og på streaming-tjenesten.

Vi har i dag været i kontakt med Paramounts pressetjeneste i Norden, men de kan ikke sige, hvad der vil ske med dem, der allerede har tegnet et årsabonnement på Paramount+, og om de automatisk vil blive overført til SkyShowtime.

Antallet af abonnenter på Paramount+ er heller ikke noget, virksomheden vil ud med – men vi går ud fra, at de har oplevet hård konkurrence fra Netflix, Disney+ og Amazon Prime Video, der er i vækst og i gang med store opkøb.

SkyShowtime vil byde på eksklusive premierer, nye film og TV-sæsoner, der lanceres hver måned, og et kvalitetsbibliotek af ikoniske favoritter og klassikere samt 2.500 timers familie- og børneprogrammer. I alt lover de mere end 10.000 timers underholdning fra lanceringstidspunktet.

Raffaele Annecchino, President & CEO i ViacomCBS Networks International, udtaler:

“Lanceringen af SkyShowtime gør, at vi er unikt positioneret til at udnytte vores globale indhold og skabe et stærkt streaming-tilbud. Som supplement til vores nyligt annoncerede Paramount+ partnerskab med Sky i Storbritannien, Italien og Tyskland repræsenterer SkyShowtime en enorm mulighed for at accelerere vores markedsvækst yderligere og opbygge en førende position inden for SVOD i Europa.”

Læs også Frem med popcornene! Hvis din drøm er at se Mark Wahlberg poppe et jetfly op med et samuraisværd, så er Infinite helt sikkert en film for dig!

Og Dana Strong, der er Group Chief Executive for Sky, uddyber:

“Vores nye streaming-tjeneste, SkyShowtime, kombinerer det bedste fra USA og Europa i form af ikoniske brands og underholdning i verdensklasse til millioner af forbrugere i mere end 20 lande. Vores nye aftale om, at Peacock flytter ind hos Sky, giver dette partnerskab nye innovative muligheder for hurtig international skalering og for at tjene penge på indhold på tværs af Europa. De fantastiske programmer fra NBCUniversal og ViacomCBS vil – sammen med Peacocks platformteknologi – sikre, at SkyShowtime kan tilbyde et overbevisende lineup for hele familien og stærke brands på tværs af regionerne.”

Flere detaljer om SkyShowtimes tilbud, såsom månedsprisen, vil blive annonceret på et senere tidspunkt. Paramount+ har i dag en månedlig pris på konkurrencedygtige 59 kroner.

Med lanceringen af SkyShowtime vil streaming-markedet blive endnu mere fragmenteret, idet flere og flere aktører sidder med eksklusive rettigheder til film og serier; det være sig nye som gamle titler.

Det store spørgsmål er nu, hvad de små, nationale streaming-tjenester som TV Sumo og Viaplay i fremtiden skal tilbyde af indhold, hvis alle de store, internationale filmselskaber trækker deres indhold for at tilbyde det eksklusivt på deres egne streaming-tjenester.

Og er publikum virkelig villige til at abonnere på tre-fem streaming-tjenester?

For at du skal kunne foretage et kvalificeret valg af, hvilke streaming-tjenester du absolut bør abonnere på, har vi testet alle de store for dig. Læs guiden her!

Tor Aavatsmark
(f. 1974): Lyd & Billedes dedikerede filmanmelder og administrerende direktør. Tor har arbejdet på Lyd & Billede siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner ejere af et bladforlag med bl.a. et filmmagasin i porteføljen, og denne interesse har han taget med sig til Lyd & Billede. Tor er uddannet cand.polit. fra Universitetet i Oslo, men befinder sig godt bag rattet i en medievirksomhed.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

To Infinity and Beyond!

RIP Wheeler?

Tid til mere fransk romantik

No more Netflix ...!

Ny trailer fra kostumedrama-verdenen

Traileren er her!

Komedie-legenden vender tilbage til rødderne!

Ventetiden er ovre!

Premiere til efteråret!

Sci-fi-klassiker klar til streaming!

Premieredatoen er klar!

MILF-trailer!

Scroll to Top