TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Guide

Release-liste december 2021

Disse film og TV-serier kan du streame i julemåneden.

forfatter
Publiceret 09/12/2021 - 13:15

Med julen lige om hjørnet og udsigt til strengere coronarestriktioner må vi sætte vores lid til streaming-tjenesterne, når det gælder underholdning i december måned.

De syv største af dem har da også et righoldigt og varieret decemberudbud.

Læs også Jordens hysteriske undergang Leonardo DiCaprio og Jennifer Lawrence har store problemer med at overbevise USA’s præsident om, at dommedag er nær, i denne beske komedie.

Netflix

Streaming-giganten over dem alle kickstartede måneden med en af årets bedste film: The Power of the Dog (1/12). Her leverer Benedict Cumberbatch en af sine stærkeste præstationer som super-macho-cowboy.

Filmene Single All the Way og Dark Waters er allerede ude. Andre filmhøjdepunkter er Voir (6/2), The Unforgivable (10/12) og den italienske The Hand of God (15/12).

På selve juleaften kan du se en af årets bedste, sjoveste og mest skræmmende film: Don’t Look Up. Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence, Meryl Streep og Jonah Hill brillerer i denne satiriske komedie.

 

5. sæson, del 2, af den spanske krimiserie Papirhuset kom allerede den 3. december. Der er sikkert også mange, der venter på at se Henry Cavill i 2. sæson af The Witcher, som har premiere den 17. december.

 

Den norske serie Bortført får premiere på Netflix den 10. december, mens 2. sæson af publikumssuccesen Emily in Paris kommer den 22. december.

Allersidst på måneden (29/12) må du for alt i verden ikke gå glip af den nye, meget charmerende svenske serie Folk med angst.

 

Disney+

Månedens definitive højdepunkt fra Mickey Mouse & Co. er den nye Star Wars-serie The Book of Boba Fett, som bliver tilgængelig den 29. december.

 

Andre højdepunkter er The Big Leap (1/12), Ron – virker næsten altid og 1.-2. sæson af Back to Life (15/12).

HBO Max

HBO Max slår til med 2. sæson af den norske krimikomedie Beforeigners (5/12). Som desværre er langt mindre morsom og interessant end 1. sæson.

 

https://youtu.be/v_rCXOIAGUo

Fans af Sex and The City kan se frem til et gensyn med Carrie, Charlotte og Miranda i den nye serie And Just Like That…, som har premiere den 9. december.

 

Andre højdepunkter er Landscapers (8/12), Hacks (15/12) og Station Eleven (17/12).

Amazon Prime Video

Der er ikke særlig mange spændende nyheder fra Jeff Bezos & Co. denne måned, men vi har store forventninger til thrilleren Encounter (10/12).

 

6. og sidste sæson af sci-fi-serien The Expanse kommer den 10. december.

Nicole Kidman som Lucille Ball kan blive en oplevelse; Being the Ricardos har premiere den 21. december.

 

Apple TV+

Der kommer faktisk ingen nye titler på Apple TV+ i december (!), men hvis du endnu ikke har fået set den nye sci-fi-serie Invasion, så kan den anbefales. 10. og sidste afsnit af 1. sæson kommer på æblekanalen den 10. december.

 

Paramount+

Børnefilmen PAW Patrol: Filmen (direkte fra biografen) blev lanceret på Paramount+ den 1. december.

Den nye sangkonkurrence Queen of the Universe med den britiske talkshow-konge Graham Norton som vært kommer den 10. december.

Whoopi Goldberg, Alexander Skarsgård og James Marsden spiller hovedrollerne i den nye postapokalyptiske Stephen King-serie The Stand, som har premiere den 17. december.

 

1.-9. sæson af 1990’er-favoritten The King of Queens bliver også tilgængelige plus en række filmklassikere som Mean Girls, Quentin Tarantinos Jackie Brown, Anchorman-filmene, Sin City, Falling in Love (med Robert De Niro og Meryl Streep), Clueless og Paolo Sorrentinos Youth.

PS: Hvis du ikke fik set Bryan Cranston i den meget habile krimiserie Your Honor på HBO Nordic tidligere i år, kan du se den på Paramount+ fra den 7. december.

 

Viaplay

Blandt denne måneds nyheder på vores lokale nordiske streaming-tjeneste er det 2. sæson af krimiserien Wisting (26/12), der vækker størst interesse. På rollelisten er bl.a. Sven Nordin, Mads Ousdal og Thea Green Lundberg.

Sven Nordin i Wisting. (Foto: Viaplay)

For en komplet liste over alle de nye titler på de største streaming-tjenester, se nedenfor. God streaming-hygge – og rigtig glædelig jul!

 

12.06.2022
Free Willy 2: The Adventure Home
04.06.2022
15.06.2022

Nyeste artikler:

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Mere skøn forvirring fra Westworld Efter en langvarig coronapause er Westworld tilbage på sporet – og i højere grad tilbage til sine rødder.
Nyt Netflix-abonnement med reklamer lige om hjørnet Netflix-topchef begrunder det nye tiltag med, at streaming-giganten taber for mange potentielle brugere på gulvet.
NY Stranger Things 4 II-trailer! Netflix har netop udsendt en ny trailer til det afsluttende kapitel af 4. sæson af Stranger Things.
“You know nothing, Jon Snow!” HBO Max annoncerer endnu en spinoff-serie fra Game of Thrones-universet.
Du kender spillet – nu kommer filmen snart! Filmen baseret på det ikoniske bilspil Gran Turismo får premiere den 11. august 2023.
Tilbage til fremtiden-VHS satte salgsrekord på auktion Great Scott! Se video fra den ellevilde budrunde.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend