Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Nye skuespillere til sæson 2 af Magtringene

Prime Video offentliggør nye skuespillere og karakterer til Ringenes Herre - og en trist udskiftning.

Skrevet af / 06/12/2022 - 14:00
Nye skuespillere til sæson 2 af Magtringene

Tidens ubestridt dyreste tv-serie, Ringenes Herre: Magtringene, tog streaming-publikummet med storm i efteråret.

Prime Video har planlagt op til fem sæsoner af den episke serie. Nu annoncerer streamingtjenesten nye skuespillere og karakterer til sæson 2.

Optagelserne til sæson 2 er allerede i gang, og i denne omgang vil hele sæsonen blive indspillet i Storbritannien. Prime Video har flyttet produktionen fra New Zealand til sine gigantiske nye produktionsfaciliteter i Shepperton.

Læs også Special effect-bonanza! Kan tidens absolut dyreste TV-serie virkelig indfri de enorme forventninger?

Serien er (med stor margin) den dyreste, der nogensinde er produceret. Ifølge The Verge har den første sæson kostet omkring 465 millioner dollars, hvilket svarer til ca. 3,3 milliarder kroner. Eller ca. 412.500.000 kroner pr. afsnit!

Ringenes Herre Maktens Ringer 1 11
Ringenes Herre: Magtringene, sæson 1. (Foto: Prime Video)

Historien er baseret på J.R.R. Tolkiens (1892-1973) roman The Lord of the Rings samt seks yderligere historier, der uddyber karaktererne, kulturen og baggrunden.

På tidslinjen befinder vi os før handlingen i Ringenes Herre-trilogien, som blev eminent filmatiseret af newzealænderen Peter Jackson i perioden 2001-2003. I stedet for en genindspilning af Peter Jacksons velkendte trilogi bliver vi i Magtringene hensat til Midgårds såkaldte second age, som i Tolkiens univers ligger flere tusinde år før begivenhederne i bøgerne Hobbitten og Ringenes Herre.

Indtil videre har over 100 millioner seere streamet sæson 1.

Nu offentliggør Jeff Bezos & co. syv nye skuespillere til den opfølgende sæson, hvoraf én erstatter et af seriens stærkeste kort.

Joseph Mawle fik æren af ​​at portrættere en af ​​seriens mest fascinerende og enigmatiske karakterer, Saurons discipel Adar. Desværre bliver han i sæson 2 erstattet af Sam Hazeldine (Peaky Blinders).

Hverken Prime Video eller Mawle har givet en begrundelse for udskiftningen. Karakteren forbliver den samme, Adar fortsætter som orkernes ubestridte hærfører.

Læs også The One to Rule Them All! Jeff Bezos kan grine hele vejen til banken - mens de fanatiske "hadere" hyler op.

Den nye rollebesætning

GABRIEL AKUWUDIKE
Gabriel Akuwudike er en britisk-nigeriansk skuespiller, som har medvirket i den anerkendte serie Hanna. Han har også medvirket i Ridley Road og War of the Worlds. Derudover var han på rollelisten i filmene 1917 og Brexit.

Gabriel Aukuwudike. (Foto: Prime Video)

YASEN ‘ZATES’ ATOUR
Yasen ‘Zates’ Atour er bedst kendt for sin rolle som ‘Coen’ i sæson to af The Witcher. Han har også spillet rollen som ‘Reza Al-Rahman’ i Young Wallander. Derudover har han instrueret filmen Good Intentions, og han var en af ​​stjernerne i filmen When the Screaming Starts.

BEN DANIELS
Ben Daniels har medvirket i serien Jupiter’s Legacy (som var latterligt dårlig), The Crown, The Exorcist, House of Cards og Law & Order: UK. Derudover har han medvirket i Benediction, Captive State, Rogue One: A Star Wars Story og The Exception. Daniels har vundet en række priser, blandt andet for The Normal Heart og All my Sons. Han er uddannet fra London Academy of Music and Dramatic Arts.

Læs også Ufrivilligt komisk Årets første flop er landet i form af prætentiøse, kappeklædte superhelteklovne.
Amelia Kenworthy. (Foto: Prime Video)

AMELIA KENWORTHY
Amelia Kenworthy er uddannet fra Royal Academy of Dramatic Arts. Under studierne medvirkede hun i en række produktioner, blandt andet Spring Awakening, A Midsummer Night’s Dream og Two Gentlemen of Verona. Hun har også medvirket i kortfilm, men dette bliver hendes TV-debut.

NIA TOWLE
Nia Towle blev senest set i Netflix-filmen Persuasion. Towle debuterede i The Ocean at the End of the Lane. Mens hun studerede på Guildhall School of Drama, hvorfra hun dimitterede i 2021, spillede hun hovedroller i Yerma, A Streetcar Named Desire og Medea.

NICHOLAS WOODESON
Nicholas Woodeson er en veteran inden for TV, film og teater. På TV har han medvirket i Silent Witness, Baptiste, The Honorable Woman, Poirot og Rome. Han kan også ses i filmene The Hustle (styr langt udenom den!), Paddington 2, The Danish Girl, Skyfall og Conspiracy. På teater har han blandt andet medvirket i The two popes, The Mirror og The Light and Death of a Salesman. Han er ligesom Amelia Kenworthy uddannet fra Royal Academy of Dramatic Arts.

Sam Hazeldine. (Foto: Prime Video)

SAM HAZELDINE
Sam Hazeldine har medvirket i Peaky Blinders, Slow Horses, The Huntsman: Winter’s War, Mechanic: Resurrection og Ridley Scotts middelalderdrama The Last Duel. For tiden er han aktuel i The Sandman og The Playlist.

Læs også "Dad, please don’t fuck this up!" Forbered dig på verdens dyreste TV-serie! Lyd & Billede var tilstede ved verdenspremieren i London.

Som man kan se, satser Prime Video endnu en gang på relativt ukendte skuespillere til rollerne i Magtringene.

Ringenes Herre Maktens Ringer 1 1
Ringenes Herre: Magtringene. (Foto: Prime Video)

Det vides endnu ikke, hvilke karakterer (bortset fra Adar), de nye skuespillerne skal portrættere.

I pressemeddelelsen uddyber Vernon Sanders, chef for Global Television hos Amazon Studios:

Siden premieren har Ringenes herre: Magtringene givet publikum det magiske univers omkring J.R.R. Tolkiens storslåede Midgard. Til dato er første sæson af serien Prime Videos bedste original-serie i alle regioner. Serien er blevet set af 100 millioner mennesker verden over. Dette er virkelig et globalt hit. Vi ønsker disse fantastiske skuespillere velkommen til vores ‘fellowship’ og ser frem til flere utrolige historier i sæson 2.

Ringenes Herre Maktens Ringer 14 4
Ringenes Herre: Magtringene. (Foto: Prime Video)

 

Tor Aavatsmark
(f. 1974): Lyd & Billedes dedikerede filmanmelder og administrerende direktør. Tor har arbejdet på Lyd & Billede siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner ejere af et bladforlag med bl.a. et filmmagasin i porteføljen, og denne interesse har han taget med sig til Lyd & Billede. Tor er uddannet cand.polit. fra Universitetet i Oslo, men befinder sig godt bag rattet i en medievirksomhed.

3 kommentarer til “Nye skuespillere til sæson 2 af Magtringene”

  1. Nu har jeg lige set sæson 1, og jeg må ærlig indrømme jeg glæder mig meget til sæson 2 ⚔️🧝🏻‍♂️

  2. Jeg glæder mig vildt til den nye sæson, men er skuffet, hvis de har udskiftet de personer jeg har lært at kende. Jeg håber, at der kommer meget fra Simirilion med i det nye.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

RIP Wheeler?

Tid til mere fransk romantik

No more Netflix ...!

Ny trailer fra kostumedrama-verdenen

Traileren er her!

Komedie-legenden vender tilbage til rødderne!

Ventetiden er ovre!

Premiere til efteråret!

Sci-fi-klassiker klar til streaming!

Premieredatoen er klar!

MILF-trailer!

Klar til endnu en runde?

Scroll to Top