Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV
L&B’s julekalender: Låge 08Deltag

Nu står Istronen i Skandinavien

Nordisk version af Jerntronen fra Game of Thrones kan prøvesiddes i Stockholm. Skab din egen, og vind en cool rejse.

Skrevet af / 11/03/2016 - 15:25
Nu står Istronen i Skandinavien

I forbindelse med udgivelsen af ​​Game of Thrones sæson 5 på DVD og Blu-ray, og mens vi venter på premieren på ​​sæson 6, holder Warner Bros en konkurrence. Det handler om at skabe sin egen version af seriens berømte Jerntrone. Jo mere fantasifuld og kreativ, desto bedre. Læg et billede af din trone på Instagram med hashtag #clonethethrone. Præmien er en weekend på Ice Hotel i Jukkasjärvi. Læs mere om konkurrencen på www.clonethethrone.com

Foto: Warner Home Video
Foto: Warner Home Video

Som et eksempel på en version af Jerntronen har man ladet bygge en nordisk trone udelukkende af is. Tronen er 180 cm høj, 120 cm lang og 80 cm bred, og den er lavet af naturlig is fra Torneälven. Hvis man er på de kanter, kan den ses og afprøves på Icebar i Stockholm fra 11. marts til 4. april.

Foto: Warner Home Video
Foto: Warner Home Video

Game of Thrones-boksen udgives den 14. marts, og indeholder eksklusivt bag-scenen-materiale, slettede scener og interviews med skuespillerne.

Jonas Ekelund
(f. 1969): Freelancejournalist. Jonas har arbejdet for Lyd & Billede siden 2007 og skriver om det meste, der kan kaldes bærbart, dvs. smartphones, trådløse højttalere og hovedtelefoner. Indimellem trænger hans tests sig ind på kollegernes områder – multirumslyd, hjemmebiograf og foto. Jonas startede sin karriere som tech-journalist på IDG og har skrevet for PC för Alla, Internetworld og det, der senere blev til M3.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Ny trailer - True Detective, sæson 4

Trailer – House of the Dragon, sæson 2

William har det svært!

Ny nordisk serie på SkyShowtime

Lassgård til Disney+

Game over?

Percy Jackson-trailer

Mr. & Mrs. Smith vender tilbage!

Mordet i Venedig: Klar til streaming!

Bedre end Yellowstone?

Spidey!

Reacher-trailer

0
Scroll to Top