TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Nu står Istronen i Skandinavien

Nordisk version af Jerntronen fra Game of Thrones kan prøvesiddes i Stockholm. Skab din egen, og vind en cool rejse.

forfatter
Publiceret 11/03/2016 - 15:25

I forbindelse med udgivelsen af ​​Game of Thrones sæson 5 på DVD og Blu-ray, og mens vi venter på premieren på ​​sæson 6, holder Warner Bros en konkurrence. Det handler om at skabe sin egen version af seriens berømte Jerntrone. Jo mere fantasifuld og kreativ, desto bedre. Læg et billede af din trone på Instagram med hashtag #clonethethrone. Præmien er en weekend på Ice Hotel i Jukkasjärvi. Læs mere om konkurrencen på www.clonethethrone.com

Foto: Warner Home Video
Foto: Warner Home Video

Som et eksempel på en version af Jerntronen har man ladet bygge en nordisk trone udelukkende af is. Tronen er 180 cm høj, 120 cm lang og 80 cm bred, og den er lavet af naturlig is fra Torneälven. Hvis man er på de kanter, kan den ses og afprøves på Icebar i Stockholm fra 11. marts til 4. april.

Foto: Warner Home Video
Foto: Warner Home Video

Game of Thrones-boksen udgives den 14. marts, og indeholder eksklusivt bag-scenen-materiale, slettede scener og interviews med skuespillerne.

Kommentarer

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Mere spionthriller fra Mellemøsten Mossads intrikate skyggekrig mod ærkefjenden Iran giver os fortsat en af de absolut bedste spionserier lige nu.
Middelmådigt fra Connelly Halvbroren til den mere kendte Harry Bosch har fået sin egen TV-serie, men vi er ikke synderlig imponeret.
Trailer til The Machinery 2 Nu er den første trailer til 2. sæson af den norske serie The Machinery her.
Finsk dansedrama fra Netflix Endelig er det Finlands tur til at nå ud til et globalt Netflix-publikum.
Se den nye Avatar-trailer Nu er teaser-traileren til James Camerons længe ventede (?) fortsættelse af megasuccesen Avatar her.
Mere svensk kærlighed på vej Til sommer kommer 2. sæson af den herlige svenske feelgood-serie.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend