TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Michael Keatons Batman vender tilbage

Hvis du mener, at Michael Keaton var den eneste rigtige Batman, er der godt nyt. For dragten er ved at blive lagt ud, så han kan vende tilbage i The Flash.

Der er godt nyt for batfans, specielt dem der er blevet lidt grå i toppen. For 90’ernes kappeklædte hævner i skikkelse af Michael Keaton har indvilliget i at trække i dragten igen og vende tilbage til rollen efter 30 års pause. Der skal sandsynligvis syes et par kiler i ryggen for at passe til den nu 69-årige skuespiller.

Det er ikke i form af en egen film (så Frank Miller-fans kan godt glemme en filmatisering af “Nattens Ridder” i denne omgang), men som en karakter i The Flash. På hvilken måde vides ikke endnu.

Men hvilken Batman er den rigtige? Michael Keaton, Christian Bale eller Ben Affleck (nej, Val Kilmer og George Clooney er ikke med i konkurrencen)?

Svaret er ifølge DC Comics dem alle sammen! Historien, hvor en 30 år ældre Batman dukker op, bliver blot ét af mange aspekter og udfald i et ekspanderende DC Multiverse, hvor Barry Allen (Ezra Miller) rejser tilbage i tiden for at redde sin mor. Og derfra bliver det sandsynligvis kun mørkere og mere kompliceret. Der loves også, at vi kommer til at se masser af cameos med kendte skuespillere fra tidligere Batman-film.

Hvad med en 84-årig Jack Nicholson som The Joker? Vi har fundet popcornene frem!

The Flash skulle få premiere 22. november 2022.

 

Skriv en kommentar

forfatter

John Alex Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.