Star Wars

Så er det dagen før dagen. Hvis du vil varme op med at se alle filmene, men mangler tiden, kan du se alle seks på én gang her!
forfatter

Som det efterhånden vil være kendt for samtlige besøgende på LydogBillede.dk, er tiden endelig kommet for premieren på den syvende Star Wars-film “The Force Awakens”. Filmen har premiere i Skandinaviske biografer 16. december – to dage før premieren i USA!

Der er gået 10 år, siden den seneste premiere i filmserien. Og hele 32 år siden sjette del af filmen første gang blev vist i biografen. Derfor kan der være god grund til at opsummere handlingen, inden du sætter dig i de bløde stole i biografsalen.

At se samtlige seks film tager imidlertid mindst 12 timer, hvilket kan være svært at presse ind på så kort tid. Men hjælpen er tæt på. Behjertede fans har nemlig pakket alle seks film sammen i én video, så du kan se hele sagaen på bare to timer.

Hvis du holder af film med en kompleks handling, hvor der sker mange ting på samme tid, vil du – måske – kunne lide den udgave af Star Wars, der findes på starwarswars.com. Her er alting mikset sammen på samme billede.

https://www.youtube.com/watch?v=oBQVvEMc-VQ

Og så er det ellers bare om at være opmærksom, for der sker meget på én gang. Hvem skød i øvrigt først? Han Solo eller Greedo?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

John Alex Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.