TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Mens vi venter på “The Force Awakens”

Så er det dagen før dagen. Hvis du vil varme op med at se alle filmene, men mangler tiden, kan du se alle seks på én gang her!

forfatter
Publiceret 15/12/2015 - 19:01

Som det efterhånden vil være kendt for samtlige besøgende på LydogBillede.dk, er tiden endelig kommet for premieren på den syvende Star Wars-film “The Force Awakens”. Filmen har premiere i Skandinaviske biografer 16. december – to dage før premieren i USA!

Der er gået 10 år, siden den seneste premiere i filmserien. Og hele 32 år siden sjette del af filmen første gang blev vist i biografen. Derfor kan der være god grund til at opsummere handlingen, inden du sætter dig i de bløde stole i biografsalen.

At se samtlige seks film tager imidlertid mindst 12 timer, hvilket kan være svært at presse ind på så kort tid. Men hjælpen er tæt på. Behjertede fans har nemlig pakket alle seks film sammen i én video, så du kan se hele sagaen på bare to timer.

Hvis du holder af film med en kompleks handling, hvor der sker mange ting på samme tid, vil du – måske – kunne lide den udgave af Star Wars, der findes på starwarswars.com. Her er alting mikset sammen på samme billede.

youtu.be/oBQVvEMc-VQ

Og så er det ellers bare om at være opmærksom, for der sker meget på én gang. Hvem skød i øvrigt først? Han Solo eller Greedo?

forfatter

John Alex Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Vinder hun kronprinsens hjerte? Netflix frigiver trailer til premiereklar norsk spillefilm.
Dramaet der greb hele verden! En højdramatisk historie fra virkelighedens verden – men Howard får aldrig hævet temperaturen til kogepunktet.
Gosling vs. Evans! Russo-brødrene giver deres bud på en hæsblæsende spionfilm, men glemmer det menneskelige aspekt.
Se trailer for ny Star Wars-serie på Disney+ Der er en ny Star Wars-serie på vej fra Disney+. Se den første fulde trailer her.
Nu kan du streame Game of Thrones i 4K-kvalitet Skarpere 4K-versioner af Game of Thrones 1.-8. sæson er nu klar på HBO Max. Det var på tide!
Schweizisk splatterfilm tester ny crowdfunding-model Mad Heidi er finansieret af fans, der får del i overskuddet, hvis filmen bliver en succes.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend