Star Wars

Så er det dagen før dagen. Hvis du vil varme op med at se alle filmene, men mangler tiden, kan du se alle seks på én gang her!
Annonce
Annonce
forfatter

Som det efterhånden vil være kendt for samtlige besøgende på LydogBillede.dk, er tiden endelig kommet for premieren på den syvende Star Wars-film “The Force Awakens”. Filmen har premiere i Skandinaviske biografer 16. december – to dage før premieren i USA!

Der er gået 10 år, siden den seneste premiere i filmserien. Og hele 32 år siden sjette del af filmen første gang blev vist i biografen. Derfor kan der være god grund til at opsummere handlingen, inden du sætter dig i de bløde stole i biografsalen.

At se samtlige seks film tager imidlertid mindst 12 timer, hvilket kan være svært at presse ind på så kort tid. Men hjælpen er tæt på. Behjertede fans har nemlig pakket alle seks film sammen i én video, så du kan se hele sagaen på bare to timer.

Hvis du holder af film med en kompleks handling, hvor der sker mange ting på samme tid, vil du – måske – kunne lide den udgave af Star Wars, der findes på starwarswars.com. Her er alting mikset sammen på samme billede.

https://www.youtube.com/watch?v=oBQVvEMc-VQ

Og så er det ellers bare om at være opmærksom, for der sker meget på én gang. Hvem skød i øvrigt først? Han Solo eller Greedo?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

forfatter

John Alex Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.
Annonce
Annonce

Læs også

Det kræver ikke særlige super-ører at høre forskel på hi-fi-udstyret. Enhver med en nogenlunde normal hørelse kan gøre det. Det handler alene om teknik og lidt øvelse.
Streaming-forstærker, der kan alt, hvad man kan tænke sig, og lidt til.
Engang var jagten på den bedste lyd enhver ung mands hobby. Nu foretrækker de fleste at nyde musikken som baggrunds-underholdning. De gamle dage vender aldrig tilbage. Men nutiden ligner lidt alligevel.
Nu kommer der endelig en Hegel-forstærker til vinylentusiaster.
BMW’s kommende elbil får rørt sig på testbanen.
Cambridge Audio DacMagic 200M har MQA-dekodning og hovedtelefonforstærker.
Høretelefonerne Nova H1 er lavet til kvinder og andre, der holder af at pynte sig med øreringe.
Lillebitte sub med uanede kræfter.
Især OnePlus 9 bliver en markant opgradering i forhold til OnePlus 8, mens skærmene ikke forandrer sig meget i forhold til sidste år.
En af de mest populære Netflix-film nogensinde får snart sin opfølger(-e?).
Det kræver ikke særlige super-ører at høre forskel på hi-fi-udstyret. Enhver med en nogenlunde normal hørelse kan gøre det. Det handler alene om teknik og lidt øvelse.
De to kinesiske mobilproducenter vil fremover udvikle produkter i fællesskab.
Nu kan du glæde dig til mere pomp, pragt, intriger – og sex – blandt det bedre borgerskab i 1800-tallet.
Reporter-udgave med kevlar
Premieren på den 25. James Bond-film flyttes til efteråret.
Med endnu en global streamingaktør på det nordiske markedet optrappes kampen om streamingabonnenterne.