TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
L&B’s JULEKALENDER 2022
Nyhed

Harrison Ford indtager Marvel-universet

Endnu en superstjerne har skrevet kontrakt med superhelte-producenten Marvel.

forfatter
Publiceret 18/10/2022 - 11:57

Den legendariske skuespiller Harrison Ford, mest kendt for sine ikoniske roller i Indiana Jones og Star Wars, er snart (endelig!) klar med sin femte film om den verdenskendte arkæolog Indiana Jones.

Filmen blev et af de første corona-“ofre”, med udskudte indspilninger og udsættelse af premiere-datoen – i indtil flere omgange.

Men Indiana Jones 5, instrueret af James Mangold og med Mads Mikkelsen i en af hovedrollerne, har nu endelig fået en officiel premiere-dato: Den 30. juni 2023.

Læs også Indiana Jones i corona-problemer Flere film udskydes på grund af virushelvedet.

Men Ford hviler bestemt ikke på laurbærene. Nu annoncerer Marvel/Disney at de har skrevet kontrakt med Ford til en af hovedrollerne i den næste Captain America-film.

Captain America: New World Order får premiere en gang i løbet af 2024, og Ford skal spille Thaddeus “Thunderbolt” Ross; en rolle tidligere realiseret af afdøde William Hurt (1950-2022).

William Hurt som Thaddeus “Thunderbolt” Ross (Foto: Marvel)

Karakterskuespilleren Hurt spillede udenrigsminister “Thunderbolt” i ikke mindre end fem Marvel-film:

The Incredible HulkCaptain America: Civil War, Avengers: Infinity War, Avengers: Endgame og Black Widow.

Læs også Sommer-blockbusteren er tilbage! Scarlett Johansson står sikkert på egne ben i actionmættet, herligt letbenet sommerunderholdning.

Anthony Mackie vil spille hovedrollen i Captain America: New World Order, som bliver den fjerde Captain America-film fra Disney/Marvel. Filmen bliver instrueret af Julius Onah (The Cloverfield Paradox), mens manuskriptforfatter er Malcolm Spellman (som også førte pennen på TV-serien The Falcon and the Winter Soldier).

Andre ledende roller i Captain America: New World Order vil blive spillet af Carl Lumbly, Danny Ramirez og Shira Haas.

Indtil videre er det dog uafklaret om Harrison Ford også vil gentage “Thunderbolt”-rollen i den kommende Marvel-film Thunderbolts (som også har premiere i 2024).

Læs også Alle de nye streaming-titler, oktober Disse serier og film kan du streame i oktober - og nu får vi et gensyn med herligt outrerede Tanya McQuoid!
“Captain America: New World Order” præsenteres under årets “D23 Expo 2022” (Foto: Marvel)

forfatter

Tor Aavatsmark

(f. 1974): Lyd & Billedes dedikerede filmanmelder og administrerende direktør. Tor har arbejdet på Lyd & Billede siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner ejere af et bladforlag med bl.a. et filmmagasin i porteføljen, og denne interesse har han taget med sig til Lyd & Billede. Tor er uddannet cand.polit. fra Universitetet i Oslo, men befinder sig godt bag rattet i en medievirksomhed.

Skriv en kommentar

Julehygge i det brutale, vilde Vesten? Disse serier/film kan du streame i december - og nu kommer 1923!
Adar erstattes! Prime Video offentliggør nye skuespillere og karakterer til Ringenes Herre - og en trist udskiftning.
Her er første Indy-trailer 30. juni 2023 er premieredag for 'Indiana Jones and the Dial of Destiny.' Nu er den første trailer offentliggjort.
Svensk krimi fra Disney Disney har skabt en serie ud fra den svenske krimisucces 'At koge bjørn'.
Fungerer Willow-magien i 2022? Disney forsøger at puste nyt liv i klassikeren fra 1980'erne.
Kommer allerede i december! SkyShowtime offentliggør i dag ny trailer til Taylor Sheridan-serien 1923 - og fremskynder premieredatoen!
Følg Lyd & Billede