Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Harrison Ford indtager Marvel-universet

Endnu en superstjerne har skrevet kontrakt med superhelte-producenten Marvel.

Skrevet af / 18/10/2022 - 11:57
Harrison Ford indtager Marvel-universet

Den legendariske skuespiller Harrison Ford, mest kendt for sine ikoniske roller i Indiana Jones og Star Wars, er snart (endelig!) klar med sin femte film om den verdenskendte arkæolog Indiana Jones.

Filmen blev et af de første corona-“ofre”, med udskudte indspilninger og udsættelse af premiere-datoen – i indtil flere omgange.

Men Indiana Jones 5, instrueret af James Mangold og med Mads Mikkelsen i en af hovedrollerne, har nu endelig fået en officiel premiere-dato: Den 30. juni 2023.

Læs også Indiana Jones i corona-problemer Flere film udskydes på grund af virushelvedet.

Men Ford hviler bestemt ikke på laurbærene. Nu annoncerer Marvel/Disney at de har skrevet kontrakt med Ford til en af hovedrollerne i den næste Captain America-film.

Captain America: New World Order får premiere en gang i løbet af 2024, og Ford skal spille Thaddeus “Thunderbolt” Ross; en rolle tidligere realiseret af afdøde William Hurt (1950-2022).

William Hurt som Thaddeus “Thunderbolt” Ross (Foto: Marvel)

Karakterskuespilleren Hurt spillede udenrigsminister “Thunderbolt” i ikke mindre end fem Marvel-film:

The Incredible HulkCaptain America: Civil War, Avengers: Infinity War, Avengers: Endgame og Black Widow.

Læs også Sommer-blockbusteren er tilbage! Scarlett Johansson står sikkert på egne ben i actionmættet, herligt letbenet sommerunderholdning.

Anthony Mackie vil spille hovedrollen i Captain America: New World Order, som bliver den fjerde Captain America-film fra Disney/Marvel. Filmen bliver instrueret af Julius Onah (The Cloverfield Paradox), mens manuskriptforfatter er Malcolm Spellman (som også førte pennen på TV-serien The Falcon and the Winter Soldier).

Andre ledende roller i Captain America: New World Order vil blive spillet af Carl Lumbly, Danny Ramirez og Shira Haas.

Indtil videre er det dog uafklaret om Harrison Ford også vil gentage “Thunderbolt”-rollen i den kommende Marvel-film Thunderbolts (som også har premiere i 2024).

Læs også Alle de nye streaming-titler, oktober Disse serier og film kan du streame i oktober - og nu får vi et gensyn med herligt outrerede Tanya McQuoid!
“Captain America: New World Order” præsenteres under årets “D23 Expo 2022” (Foto: Marvel)

Tor Aavatsmark
(f. 1974): Lyd & Billedes dedikerede filmanmelder og administrerende direktør. Tor har arbejdet på Lyd & Billede siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner ejere af et bladforlag med bl.a. et filmmagasin i porteføljen, og denne interesse har han taget med sig til Lyd & Billede. Tor er uddannet cand.polit. fra Universitetet i Oslo, men befinder sig godt bag rattet i en medievirksomhed.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Stadig fuld-MAX?

Sådan fungerer Foley og ADR til filmlyd

God knows who did it ...

Prisvindende kærlighedsdrama

Max med norske MILF'er!

Bandekrigen fortsætter

Vil tilbage i sadlen!

Højreekstrem valgmanipulering!

Se Robert Downey Jr. i ny spionserie!

Premiere i dag!

Yellowstone lever videre!

Kommende højdepunkter på Netflix!

0
Lyd & Billede
Scroll to Top