TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Mads Mikkelsen i Indiana Jones 5

Den danske topskuespiller har landet endnu en international megarolle.

forfatter
Publiceret 16/04/2021 - 13:31

Den danske stjerneskuespiller Mads Mikkelsen har sikret sig endnu en stor rolle i Hollywood. Nu skal han spille op mod selveste Harrison Ford i den femte Indiana Jones-film.

Læs også Nu kommer Indy 5 77-årige Harrison Ford er snart klar til at iføre sig Fedora-hatten og svinge den ikoniske pisk igen.

Filmen, der instrueres af James Mangold, har gang på gang fået udsat både indspilningsstart og premieredato som følge af coronapandemien. Foreløbig er biografpremieren sat til den 29. juli 2022, med indspilningsstart til sommer.

Læs også Indiana Jones i corona-problemer Flere film udskydes på grund af virushelvedet.

Mikkelsen har tidligere spillet med i store, internationale film som f.eks. James Bond-filmen Casino Royale, Clash of the Titans (store, skrev vi, ikke gode), Doctor Strange og ikke mindst Rogue One: A Star Wars Story.

Næste år skal legenden Harrison Ford endnu en gang svinge pisken. (Foto: Paramount)

Steven Spielberg har overladt instruktørstolen til James Mangold, men forventes at have en producer-rolle. Ud over Mikkelsen og Ford får vi bl.a. Phoebe Waller-Bridge at se i en central rolle.

Det er p.t. ikke klart, hvad Mikkelsen skal spille, men vi satser vores sparepenge på en skurkerolle.

Læs også Den definitive samleboks “Bond. James Bond.” Denne berømte replik er de sidste halvtreds år blevet ytret i hele 22 (snart 23) film af seks forskellige skuespillere. Nu får du den komplette samling Bond-film i fantastisk kvalitet på Blu-ray.

Den hidtil sidste Indy-film, Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull, kom i 2008.

PS: Du kan læse anmeldelser af alle de første fire Indy-film her!

Læs også Vi kårer den bedste streaming-tjeneste (for dig) Med lanceringen af Disney+ har streaming-krigen virkelig taget fart, men hvilke af de store streaming-tjenester SKAL du have?
forfatter

Tor Aavatsmark

(f. 1974): Lyd & Billedes dedikerede filmanmelder og administrerende direktør. Tor har arbejdet på Lyd & Billede siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner ejere af et bladforlag med bl.a. et filmmagasin i porteføljen, og denne interesse har han taget med sig til Lyd & Billede. Tor er uddannet cand.polit. fra Universitetet i Oslo, men befinder sig godt bag rattet i en medievirksomhed.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
House of the Dragon: Handlingen lækket Handlingen i alle afsnit af den nye HBO-serie House of the Dragon er blevet lækket på Reddit.
Marvel lancerer kvindelig version af Hulken! Marvel-universet er åbenbart ufuldendt uden en kvindelig version af den vrede, grønne mand, også kendt som Hulken.
Nu er musen størst af alle! Det tog kun Mickey Mouse & Co. to et halvt år at vippe Netflix af streaming-tronen.
Vinder hun kronprinsens hjerte? Netflix frigiver trailer til premiereklar norsk spillefilm.
Dramaet der greb hele verden! En højdramatisk historie fra virkelighedens verden – men Howard får aldrig hævet temperaturen til kogepunktet.
Gosling vs. Evans! Russo-brødrene giver deres bud på en hæsblæsende spionfilm, men glemmer det menneskelige aspekt.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend