Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Ford bekræfter Indiana Jones 5

77-årige Harrison Ford er snart klar til at iføre sig Fedora-hatten og svinge den ikoniske pisk igen.

Skrevet af / 19/02/2020 - 13:07
Ford bekræfter Indiana Jones 5

Indspilningen af den femte film om den eventyrlige arkæolog Indiana Jones (Harrison Ford) har været på tegnebrættet i årevis.

Der er gået hele 12 år siden den fjerde film i serien, Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull, og siden 2016 har en række skiftende folk og ditto premieredatoer været nævnt i forbindelse med femmeren. David Koepp var i en længere periode hyret som manuskriptforfatter, men er nu erstattet af Jonathan Kasdan (som også stod for manuskriptet til Solo: A Star Wars Story). Steven Spielberg er stadig om bord som instruktør.

Men nu er det blevet tid til at gøre en ende på spekulationerne og diverse rygter. I The Ellen Show for et par dage siden – ind imellem smalltalk om træning, elcykler og miljøet – bekræftede legenden Harrison Ford, at indspilningerne er lige om hjørnet.

“It’s gonna’ be fun,” sagde Ford, der dog langtfra så entusiastisk ud, og tilføjede: “I am excited, they are great fun to make,” ligesom han bekræftede, at optagelserne starter til sommer.

(Foto: Lucasfilm)

Hvis alt går efter planen, kan du nyde Harrison Ford i den femte film om Indiana Jones den 9. juli næste år. Lyd & Billede krydser fingre og håber på en bedre cineastisk oplevelse, end vi for nylig fik fra en anden af 1980’ernes helte

Tor Aavatsmark
(f. 1974): Lyd & Billedes dedikerede filmanmelder og administrerende direktør. Tor har arbejdet på Lyd & Billede siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner ejere af et bladforlag med bl.a. et filmmagasin i porteføljen, og denne interesse har han taget med sig til Lyd & Billede. Tor er uddannet cand.polit. fra Universitetet i Oslo, men befinder sig godt bag rattet i en medievirksomhed.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Hysterisk ny trailer!

Stadig fuld-MAX?

Sådan fungerer Foley og ADR til filmlyd

God knows who did it ...

Prisvindende kærlighedsdrama

Max med norske MILF'er!

Bandekrigen fortsætter

Vil tilbage i sadlen!

Højreekstrem valgmanipulering!

Se Robert Downey Jr. i ny spionserie!

Premiere i dag!

Yellowstone lever videre!

0
Lyd & Billede
Scroll to Top