TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Eternals kommer på Disney+

Disney lancerer nu den med spænding (?) imødesete Marvel-film Eternals på deres streaming-tjeneste.

forfatter
Publiceret 29/12/2021 - 10:53

Ingen genre har domineret de internationale biografhitlister det sidste årti som superheltefilmene. De er blevet selve rygraden hos såvel biografkæderne som de store internationale filmselskaber.

Publikum kan åbenbart ikke få nok af dem og elsker at se fortsættelser med kendte og elskede helte og skurke – noget, vi i den grad er blevet fodret med fra Hollywood. Og når man ser på indtjeningstallene, er det ikke så underligt – Avengers: Endgame omsatte for svimlende 2,78 MILLIARDER dollars.

Den 3. november lancerede Marvel Studios deres nye, stjernespækkede superheltefilm Eternals.

 

Hvis vi skal tro et næsten samlet anmelderkorps, så var det måske godt det samme, at mange biografer var coronalukket. Alligevel ser hardcore Marvel-fans (og dem er der mange af) nok frem til denne film, og den 12. januar bliver den så tilgængelig – uden ekstra omkostninger – på Disney+.

Filmen er instrueret af Chloé Zhao (der vandt en Oscar for årets bedste film og bedste instruktion med Nomadland).

Læs også Oscar: Årets bedste film Frances McDormand spiller sit livs rolle i årets store Oscar-vinder.

Efter den uventede tragedie i kølvandet på Avengers: Endgame følger vi the Eternals, en udødelig udenjordisk race skabt af the Celestials, som i al hemmelighed har levet her på Jorden i over 7.000 år. Nu genforenes de for at forsvare menneskeheden mod deres ærkemodstandere, de monstrøse Deviants.

(Foto: Walt Disney)

Eternals vækker bl.a. opsigt ved at have den første LGBT+ superhelt portrætteret på film.

Hovedrollerne beklædes Angelina Jolie, Kit “Jon Snow” Harington, Salma Hayek, Gemma Chan, Richard Madden, Kumail Nanjiani, Lia McHugh, Brian Tyree Henry, Lauren Ridloff, Barry Keoghan og Don Lee.

Læs også Sommer-blockbusteren er tilbage! Scarlett Johansson står sikkert på egne ben i actionmættet, herligt letbenet sommerunderholdning.

Eternals bliver den 13. Marvel-film, der er tilgængelig på Disney+ i IMAX Enhanced-format.

I en herlig, passende pompøs trailer hyldede Marvel i øvrigt, tilbage i maj, de største og mest følelsesladede øjeblikke fra deres mest kendte film, før de, halvvejs inde, gav os små klip fra kommende superheltefilm.

Følgende film ligger nu på Marvels tidslinje, med disse premieredatoer:

  • Doctor Strange in the Multiverse of Madness (25. marts 2022)
  • Thor: Love and Thunder (6. maj 2022)
  • Black Panther: Wakanda Forever (8. juli 2022)
  • The Marvels (11. november 2022)
  • Ant-Man and The Wasp: Quantumania (17. februar 2023)
  • Guardians of the Galaxy Vol. 3 (5. maj 2023)

Så skal det blive interessant at se, hvor mange af Marvel-filmene der fremover vil blive udgivet direkte på Disney+, og det endda post corona.

PS: Du kan læse anmeldelser af de fleste af Marvel-filmene her!

ETERNALS Marvels-Eternals_b-989x1465 Eternals_3-989x495 Marvel_Eternals_1-989x1160
<
>
(Foto: Walt Disney)
Annonce
forfatter

Tor Aavatsmark

(f. 1974): Lyd & Billedes dedikerede filmanmelder og administrerende direktør. Tor har arbejdet på Lyd & Billede siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner ejere af et bladforlag med bl.a. et filmmagasin i porteføljen, og denne interesse har han taget med sig til Lyd & Billede. Tor er uddannet cand.polit. fra Universitetet i Oslo, men befinder sig godt bag rattet i en medievirksomhed.

Skriv en kommentar

Fungerer Willow-magien i 2022? Disney forsøger at puste nyt liv i klassikeren fra 1980'erne.
Kommer allerede i december! SkyShowtime offentliggør i dag ny trailer til Taylor Sheridan-serien 1923 - og fremskynder premieredatoen!
Stallone gør underholdende comeback Sly Stallone gør et mere end anstændigt comeback som seriøs skuespiller i en blandet fornøjelse af en mafiakomedie.
Ny dansk Netflix-serie får premiere 5. januar 2023 Serien er på seks afsnit, og blandt de medvirkende er Zlatko Buric, Mikael Bertelsen og Mads Brügger.
Stærkeste sæson hidtil! Med tredje runde af det socialrealistiske komediedrama Pørni, leverer Steenstrup sin stærkeste sæson.
Norsk trold-folklore! Katastrofefilm med trolde i hovedrollen er en sjælden vare. Det er dog lykkedes Netflix med en overraskende underholdende eventyrfilm.
Følg Lyd & Billede