TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Daredevil er tilbage!

Serien om den blinde advokat og superhelt vender tilbage med en ny sæson på Netflix.

forfatter
Publiceret 13/01/2016 - 14:15

Anden sæson af “Daredevil” får premiere den 18. marts. Det meddeler Netflix, som står bag den egenproducerede serie, hvis første sæson blev meget positivt modtaget af et stort enigt anmelderkorps.

“Marvel’s Daredevil” vender snart tilbage med den længe ventede anden sæson af det actionfyldte eventyr (sæson 1 af “Marvel’s Daredevil” kan streames nu). Sæson to er del af den lange række af serier fra Marvel-universet, som kan findes på Netflix, såsom “Marvel’s Jessica Jones,” den kommende “Marvel’s Luke Cage” og “Marvel’s Iron Fist.” Og til sammen er der lagt op til en forening af de forskellige hovedpersoner i “Marvel’s The Defenders”, som udelukkende vil få premiere på Netflix.

Charlie Cox spiller Daredevil. Foto: Netflix
Charlie Cox spiller Daredevil. Foto: Netflix

Matt Murdock (Charlie Cox) blev blind som ung, men blev samtidig velsignet med ekstraordinære kræfter. Han bekæmper om dagen uretfærdighed som advokat, og om natten fortsætter han der, hvor loven kommer til kort – som superhelten “Daredevil” i Hell’s Kitchen i New York.

Den imponerende rolleliste bestående blandt andre af Charlie Cox (Matt Murdock/Daredevil) Jon Bernthal (Frank Castle), Elodie Yung (Elektra), Deborah Ann Woll (Karen Page), Elden Henson (Foggy Nelson), Rosario Dawson (Claire Temple) og Scott Glenn (Stick).

Marvel’s Daredevil er produceret af Marco Ramirez (“Sons of Anarchy”, “Fear The Walking Dead”), og Douglas Petrie (“CSI: Crime Scene Investigation”, “Buffy: The Vampire Slayer”, “American Horror Story”) sammen med Jeph Loeb (“Marvel’s Jessica Jones”), som desuden er Head of Television hos Marvel.

forfatter

Tor Aavatsmark

(f. 1974): Lyd & Billedes dedikerede filmanmelder og administrerende direktør. Tor har arbejdet på Lyd & Billede siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner ejere af et bladforlag med bl.a. et filmmagasin i porteføljen, og denne interesse har han taget med sig til Lyd & Billede. Tor er uddannet cand.polit. fra Universitetet i Oslo, men befinder sig godt bag rattet i en medievirksomhed.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Dokumentar om norske Karpe på Viaplay Fra i dag kan du se den anmelderroste Karpe-dokumentar 'Væg Væg Væg' på Viaplay.
Vi vil have Shaman Durek som konge! Netflix har kogt en pinlig, til tider amatøragtig, gang sødsuppe på historien om det norske kronprinspar.
House of the Dragon: Handlingen lækket Handlingen i alle afsnit af den nye HBO-serie House of the Dragon er blevet lækket på Reddit.
Marvel lancerer kvindelig version af Hulken! Marvel-universet er åbenbart ufuldendt uden en kvindelig version af den vrede, grønne mand, også kendt som Hulken.
Nu er musen størst af alle! Det tog kun Mickey Mouse & Co. to et halvt år at vippe Netflix af streaming-tronen.
Vinder hun kronprinsens hjerte? Netflix frigiver trailer til premiereklar norsk spillefilm.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend