TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

1883: Nyt westernepos på Paramount+

På mandag kan du streame prequelserien til Yellowstone.

Den moderne westernserie Yellowstone, med Kevin Costner i hovedrollen, har været en af de mest populære serier på Paramount+.

På mandag frigives den nye prequelserie 1883.

“Ny” streaming-tjeneste lanceres i dag Den nye, internationale streaming-tjeneste Paramount+ ankommer til Norden i dag.

Hvor Yellowstone med sine intriger og konflikter blandt Dutton-kvægdynastiet er sat til nutidens Montana, er 1883 en klassisk westernserie sat til netop 1880’erne i pionertidens USA.

 

1883 følger Dutton-familien, mens de drager ud på nybyggerrejsen vestpå gennem de store sletter i Midtvestens USA. Målet er den sidste uopdagede bastion i landet.

Serien ønsker at portrættere den vestlige ekspansion i et intenst studie af en familie, som flygter fra fattigdom i håbet om en bedre fremtid i USA’s forjættede land – Montana.

Countrysanger-parret Tim McGraw (Friday Night Lights) og Faith Hill (The Stepford Wives) har rollerne som henholdsvis James og Margaret Dutton, mens skuespillerlegenden Sam Elliot (The Big Lebowski, A Star Is Born) spiller den seje cowboy Shea Brennan, som skal føre pionererne trygt gennem hårde prøvelser og ukendte farer.

I 1883 møder vi også Isabel May (Alexa & Katie), Lamonica Garrett (Primal) og Dawn Oliveri (Heroes). Billy Bob Thornton (Goliath) har en gæsterolle, og selveste Tom Hanks dukker op i en lille cameo i et tilbageblik fra den amerikanske borgerkrig.

1881, sesong 1_2 1881, sesong 1_4 1881, sesong 1_5 1881, sesong 1_6 1881, sesong 1_7 1881, sesong 1_3
<
>
1883, 1. sæson (Foto: Paramount+)

1883 er produceret eksklusivt til Paramount+, og serieskaberen er den drevne Taylor Sheridan (Yellowstone, Mayor of Kingstown). De to første (af 10) afsnit frigives på mandag, med et nyt afsnit hver efterfølgende mandag.

Vi har allerede haft glæden af at se de tre første afsnit – og kan afsløre, at fans af klassiske westerns garanteret ikke bliver skuffede. Læs vores anmeldelse på mandag!

Læs også

Vi fikser det!

Skriv en kommentar

Lyd & Billede