TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

1883: Nyt westernepos på Paramount+

På mandag kan du streame prequelserien til Yellowstone.

forfatter
Publiceret 07/01/2022 - 08:20

Den moderne westernserie Yellowstone, med Kevin Costner i hovedrollen, har været en af de mest populære serier på Paramount+.

På mandag frigives den nye prequelserie 1883.

Læs også “Ny” streaming-tjeneste lanceres i dag Den nye, internationale streaming-tjeneste Paramount+ ankommer til Norden i dag.

Hvor Yellowstone med sine intriger og konflikter blandt Dutton-kvægdynastiet er sat til nutidens Montana, er 1883 en klassisk westernserie sat til netop 1880’erne i pionertidens USA.

 

1883 følger Dutton-familien, mens de drager ud på nybyggerrejsen vestpå gennem de store sletter i Midtvestens USA. Målet er den sidste uopdagede bastion i landet.

Serien ønsker at portrættere den vestlige ekspansion i et intenst studie af en familie, som flygter fra fattigdom i håbet om en bedre fremtid i USA’s forjættede land – Montana.

Countrysanger-parret Tim McGraw (Friday Night Lights) og Faith Hill (The Stepford Wives) har rollerne som henholdsvis James og Margaret Dutton, mens skuespillerlegenden Sam Elliot (The Big Lebowski, A Star Is Born) spiller den seje cowboy Shea Brennan, som skal føre pionererne trygt gennem hårde prøvelser og ukendte farer.

Læs også Kemien slår gnister Cooper og Gaga synger sig ind i filmhistorien med et medrivende remake af “modgang gør stærk”-klassiker.

I 1883 møder vi også Isabel May (Alexa & Katie), Lamonica Garrett (Primal) og Dawn Oliveri (Heroes). Billy Bob Thornton (Goliath) har en gæsterolle, og selveste Tom Hanks dukker op i en lille cameo i et tilbageblik fra den amerikanske borgerkrig.

1881, sesong 1_2 1881, sesong 1_4 1881, sesong 1_5 1881, sesong 1_6 1881, sesong 1_7 1881, sesong 1_3
<
>
1883, 1. sæson (Foto: Paramount+)

1883 er produceret eksklusivt til Paramount+, og serieskaberen er den drevne Taylor Sheridan (Yellowstone, Mayor of Kingstown). De to første (af 10) afsnit frigives på mandag, med et nyt afsnit hver efterfølgende mandag.

Vi har allerede haft glæden af at se de tre første afsnit – og kan afsløre, at fans af klassiske westerns garanteret ikke bliver skuffede. Læs vores anmeldelse på mandag!

Læs også Vi fikser det! Jeremy Renner går fra godhjertet superhelt til forsøgsvis godhjertet ”oprydder” i fængslende krimidrama.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Maverick vender (endelig!) tilbage Nu er der kun seks dage tilbage, til Maverick flyver igen – i Top Gun 2.
Svensk Amazon Prime-serie på vej Endelig tager Amazon fat i Norden og satser på lokalt produceret indhold.
Mere spionthriller fra Mellemøsten Mossads intrikate skyggekrig mod ærkefjenden Iran giver os fortsat en af de absolut bedste spionserier lige nu.
Middelmådigt fra Connelly Halvbroren til den mere kendte Harry Bosch har fået sin egen TV-serie, men vi er ikke synderlig imponeret.
Trailer til The Machinery 2 Nu er den første trailer til 2. sæson af den norske serie The Machinery her.
Finsk dansedrama fra Netflix Endelig er det Finlands tur til at nå ud til et globalt Netflix-publikum.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend