TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

VW’s første el-SUV

Volkswagen ID.4 får også firehjulstræk.

Den kommende ID.3, Volkswagens helelektriske Golf-variant, er allerede udsolgt. I hvert fald det første produktions-batch, men VW er allerede ved at gøre klar til den næste model på koncernens elektrificerede MEB-platform, ID.4.

Der er tale om en helelektrisk SUV på størrelse med VW Tiguan, og den 4,6 meter lange bil kommer til salg i 2021. Først med baghjulstræk, men senere bliver den også tilgængelig med firehjulstræk.

(Foto: VW)

ID.4 får en rækkevidde på omkring 500 km samt 300 hk, og hvis man ser nøje på akselafstanden, kan man se, at det bliver en meget rummelig bil. Trods den moderat længde.

Volkswagen ID.4 vil sammen med Tesla Model Y være blandt de første mellemklasse-SUV’er med firehjulstræk, der bliver tilgængelige i 2021.

(Foto: VW)

Skriv en kommentar

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.