Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

VW’s første el-SUV

Volkswagen ID.4 får også firehjulstræk.

Skrevet af / 04/03/2020 - 21:05
VW’s første el-SUV

Den kommende ID.3, Volkswagens helelektriske Golf-variant, er allerede udsolgt. I hvert fald det første produktions-batch, men VW er allerede ved at gøre klar til den næste model på koncernens elektrificerede MEB-platform, ID.4.

Der er tale om en helelektrisk SUV på størrelse med VW Tiguan, og den 4,6 meter lange bil kommer til salg i 2021. Først med baghjulstræk, men senere bliver den også tilgængelig med firehjulstræk.

(Foto: VW)

ID.4 får en rækkevidde på omkring 500 km samt 300 hk, og hvis man ser nøje på akselafstanden, kan man se, at det bliver en meget rummelig bil. Trods den moderat længde.

Volkswagen ID.4 vil sammen med Tesla Model Y være blandt de første mellemklasse-SUV’er med firehjulstræk, der bliver tilgængelige i 2021.

(Foto: VW)

Lasse Svendsen
(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fuldstændigt vanvid

Xpeng afslører el-SUV for folket

Her er der plads nok

Snart kan du lynlade hos Ford

Så meget bedre er den nye Porsche Taycan?

ID. Buzz - endelig med firehjulstræk

Familiebil med alt hvad man behøver

Fremtidens elbil ifølge BMW

Lyd fra Bang & Olufsen og OLED-lygter

Brugte Teslaer falder i værdi

Helsort Volvo med en overraskelse

GTI'en er tilbage

0
Lyd & Billede
Scroll to Top