Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Tesla supercharger

I løbet af året, siger Elon Musk, men afslører ikke hvor.

Skrevet af / 22/07/2021 - 11:33
Tesla supercharger

Du har sikkert set dem, Teslaer på rad og række, der oplader på Teslas mange superchargere. Lidt længere væk er der en lang kø af andre biler, som venter på at oplade på en håndfuld ladestationer. Det kan hurtigt ændre sig, eller i hvert fald i løbet af 2021, for Tesla åbner for, at andre bilmærker end deres eget kan lade på superchargerne.

Elon Musk afslørede som vanligt nyheden på Twitter, men om det betyder, at du også kan lade på Teslas opgraderede superchargere med op til 300 kW, vides endnu ikke.

Musk har endnu ikke sagt meget mere, end at Tesla har bekræftet over for norske myndigheder*, at de vil åbne for, at andre bilmærker kan lade på deres supercharger-ladenetværk.

I et tweet fra 24. juni siger Musk, at det i Norge bliver før september 2022, men senere siger han i løbet af 2021, og at det gradvist også gælder for superchargere i alle andre lande.

Tesla har over 25.000 superchargere på 2.700 ladestationer, og i elbillandet Norge har Tesla superchargere over hele landet, fra nord til syd.

*Norske myndigheder giver kun støtte til udbygning af ladenetværk, som er åbne for alle bilmærker.

Lasse Svendsen
(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Toyota Mirai: Et sandt mareridt

Ny Mini-model på vej

Topløs og toplækker fra Maserati

Snart kører Mercedes EQS endnu længere

Alfa Romeos første elbil

Tesla Model Y med 600 km rækkevidde

Fuldstændigt vanvid

Xpeng afslører el-SUV for folket

Her er der plads nok

Snart kan du lynlade hos Ford

Så meget bedre er den nye Porsche Taycan?

ID. Buzz - endelig med firehjulstræk

0
Lyd & Billede
Scroll to Top