itemprop

Nu kommer Ford Mustang Mach-E til Europa

Fords første elbil er en Mustang. Alle tiders fedeste muskelbil kan nu også snart spille med strømmusklerne på de danske landeveje.

Snart kan du bestille en fed amerikansk muskelbil og stadig have god klima-samvittighed! Ford lancerede nemlig før jul sin første elbil, Ford Mustang Mach-E, og nu er den elektriske muskelbil også klar til Europa, herunder Danmark.

Prisen for Ford Mustang Mach-E begynder ved 451.897 kroner med 75 kWh og baghjulstræk, og bilen forventes lanceret i Danmark i december 2020. Men man vil allerede kunne forudbestille elbilen fra sommeren 2020 med forventet levering i begyndelsen af 2021.

“Ford Motor Company er stolt over at kunne præsentere Ford Mustang Mach-E, der slår ned i markedet som et lyn fra en klar himmel, ligesom Ford T gjorde det i sin tid,” udtalte virksomhedens bestyrelsesformand, Bill Ford, i forbindelse med lanceringen i november måned.

I går blev den europæiske version af Ford Mustang Mach-E så vist frem i London. Bilen er blevet tilpasset europæiske standarder og normer, mens opladningen på de danske landeveje foregår via Ionity-netværket, som har ladestationer i hele Danmark.

Ifølge Ford skal man kunne få over 90 kilometers kørsel ud af en opladning på kun ti minutter ved 150 kW.

Læs også Denne pickup har en rækkevidde på 1.000 km Nikola Badger bruger både brint og batteri. Batteriet alene skulle give 500 km.
 data-srcset

Rækkevidde og specifikationer

Ford Mustang Mach-E er baseret på en permanent magnetmotor og fås i både baghjuls- og firehjulstrukne udgaver med enten standard (75,7 kWh) eller udvidet (98,8 kWh) batterirækkevidde. Den baghjulstrukne model med udvidet batteri har en rækkevidde på op til 600 km målt efter WLTP-normen (World Harmonised Light Vehicle Test Procedure).

annonce

Den absolutte topmodel har fået navnet Mach-E GT. Med den får man 465 hestekræfter og et moment på 830 Nm, der accelererer fra 0-100 km/t på 3,5 sekunder.

annonce

Et B&O-lydsystem fås som ekstraudstyr med højttalere, der er indbygget i frontpanelet som en flydende lydbjælke lige over luftdyserne.

Vi sætter stor pris på, at du læser Lyd & Billede!
Log ind for at læse videre.

Test-abonnement
Gratis i en måned
Få fuld adgang på alle enheder.
6 måneder
Kun 44,- mnd
Få adgang til alle tests og nyheder på Lyd & Billede i 6 måneder
Få fuld adgang på alle enheder.
12 måneder
Kun 40,- mnd
Få adgang til alle tests og nyheder på Lyd & Billede i 12 måneder
Få fuld adgang på alle enheder.
Har du noget at tilføje?
Velkommen til Lyd & Billedes diskussionsforum. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at slette eller moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktion@lydogbillede.dk.

Leave a Reply

  Subscribe  
Notify of

Läs också

 data-srcset

Værre end spritkørsel

Du har meget dårligere reaktionstider, når du bruger bilens touch-skærm, end når du kører i beruset tilstand.

 data-srcset

JBL går ind i ANC-kampen

Nye støjdæmpende hovedtelefoner i luksusklassen skal tage kampen op mod Sony, Bose og de andre.

Scroll til toppen