Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Mercedes giver et glimt af den nye EQE SUV

SUV-versionen af EQE lanceres 16. oktober - med et kendt Hi-Fi-mærke ombord.

Skrevet af / 23/08/2022 - 16:47
Mercedes giver et glimt af den nye EQE SUV

Mercedes EQE-sedanen er allerede sluppet løs på de danske veje, og SUV-versionen er snart på vej. Det vil sige, EQE SUV’en afsløres først officielt i midten af ​​oktober, men indtil da har Mercedes i hvert fald givet os et smugkig på interiøret.

Rummeligt og luksuriøst interiør

EQE SUV’en er baseret på samme platform som flagskibet EQS, og efter sigende er der godt med albuerum, højt til loftet og god benplads. Mercedes hævder, at EQE SUV’en bliver en af ​​de mest rummelige i sin klasse – hvor BMW iX formentlig bliver en af hovedkonkurrenterne.

Læs også Den bedste elbil? Mercedes EQS byder på fortræffelige køreegenskaber, luksuriøs komfort og rækkevidde nok til, at man kan tage den lange vej hjem. En koncertsal på fire hjul!

Læs også Sikke en bil! En sumobryder kan ikke være verdens hurtigste sprinter. Eller hur? Hils på BMW iX M60.

Interiøret er domineret af det efterhånden velkendte MBUX Hyperscreen (ekstraudstyr), som først blev lanceret i EQS. Den store, buede skærm strækker sig på tværs af hele bilens kabine og kombinerer instrumentbræt, multimedieskærm og passagerdisplay i et sømløst design.

<
>

Burmester-stereo

På billederne kan vi se, at EQE SUV’en – ligesom sedan-versionen – kan udstyres med et opgraderet stereoanlæg fra Burmester. Det gør det fristende at tage en testtur i den nye flyder, så snart lejligheden byder sig!

EQE SUV har verdenspremiere den 16. oktober – følg med! Herunder kan du se videoen fra lanceringen af den større EQS SUV.

Audun Hage
(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Batteridrevet havetraktor fra Husqvarna

Hybrid-elcykel skabt til Skandinavien

"Ingen" vil have Tesla Full Self Driving

Første kig på Audi Q6 e-tron

Tesla Cybertruck på vej til Danmark

Beijing Auto Show 2024: Nye elbiler på samlebånd

Billigere Tesla kan komme allerede i år

Nyeste version med facelift: Tesla Model 3 Performance

Toyota Mirai: Et sandt mareridt

Ny Mini-model på vej

Topløs og toplækker fra Maserati

Snart kører Mercedes EQS endnu længere

Scroll to Top