TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Mercedes giver et glimt af den nye EQE SUV

SUV-versionen af EQE lanceres 16. oktober - med et kendt Hi-Fi-mærke ombord.

forfatter
Publiceret 23/08/2022 - 16:47

Mercedes EQE-sedanen er allerede sluppet løs på de danske veje, og SUV-versionen er snart på vej. Det vil sige, EQE SUV’en afsløres først officielt i midten af ​​oktober, men indtil da har Mercedes i hvert fald givet os et smugkig på interiøret.

Rummeligt og luksuriøst interiør

EQE SUV’en er baseret på samme platform som flagskibet EQS, og efter sigende er der godt med albuerum, højt til loftet og god benplads. Mercedes hævder, at EQE SUV’en bliver en af ​​de mest rummelige i sin klasse – hvor BMW iX formentlig bliver en af hovedkonkurrenterne.

Læs også Den bedste elbil? Mercedes EQS byder på fortræffelige køreegenskaber, luksuriøs komfort og rækkevidde nok til, at man kan tage den lange vej hjem. En koncertsal på fire hjul!

Læs også Sikke en bil! En sumobryder kan ikke være verdens hurtigste sprinter. Eller hur? Hils på BMW iX M60.
Biggy x BMW Press Dag 2 22

Interiøret er domineret af det efterhånden velkendte MBUX Hyperscreen (ekstraudstyr), som først blev lanceret i EQS. Den store, buede skærm strækker sig på tværs af hele bilens kabine og kombinerer instrumentbræt, multimedieskærm og passagerdisplay i et sømløst design.

<
>

Burmester-stereo

På billederne kan vi se, at EQE SUV’en – ligesom sedan-versionen – kan udstyres med et opgraderet stereoanlæg fra Burmester. Det gør det fristende at tage en testtur i den nye flyder, så snart lejligheden byder sig!

EQE SUV har verdenspremiere den 16. oktober – følg med! Herunder kan du se videoen fra lanceringen af den større EQS SUV.

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.

Skriv en kommentar

You’ll want to hear this: Everything you need to know about Belkin’s audio range Consumer electronics leader Belkin celebrates its forty-year legacy with innovations that help you to be ready for today
Kan laves om til en pick-up En rigtig 'tough guy' til en aktiv livsstil.
Polestar 2 får baghjulstræk og flere kræfter Hurtigere, mere sporty og med længere rækkevidde.
SE VIDEO: Tesla Model S Plaid - vanvid på fire hjul Geir og Audun har styret (yoket) en Tesla Model S Plaid! Den komplette test kommer lørdag, her får du en lille smagsprøve.
Her er årets bil 2023 Car of the year 2023.
Teslas prisfald: Har det ændret bilmarkedet for altid? Nu kan du pludselig få en rummelig Model Y familiebil til prisen for en lille elbil. Det bør få konkurrenterne til at ryste i bukserne.
Følg Lyd & Billede