Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Jeep Electric på vej

Kommer garanteret med firehjulstræk.

Skrevet af / 04/03/2022 - 11:45
Jeep Electric på vej

Sådan kan den første elektriske Jeep-model meget vel komme til at se ud. Indtil videre ved vi meget lidt om den, men ifølge Stellantis-chef Carlos Tavares skal den lanceres i første halvår 2023. Det bliver så den allerførste elektriske Jeep i en række nye modeller.

Læs også Elektrisk DeLorean kommer på vejene i 2022 Den mest kendte version kørte på kernekraft, men nu gør DeLorean comeback – denne gang som helelektrisk sportsvogn.

Foreløbig er det lidt uklart, om den bliver bygget på den eksisterende e-CMP-platform eller STLA-platformen, men ud fra billederne kan vi udlede, at der er tale om en kompakt crossover. Omtrent på størrelse med Peugeot e-2008, men i modsætning til sidstnævnte vil Jeep’en garanteret komme med firehjulstræk.

I så fald er det usandsynligt, at det er e-CMP platformen, der bliver brugt.

Stellantis, som er det selskab, der ejer PSA-gruppen, Chrysler, Ram, Dodge, Fiat, Alfa Romeo og ikke mindst Maserati, vil også bruge platformen for Jeep’en på billederne til kommende elbiler med helt andre logoer på fronten.

55f8c5df 47cd 4e3d 82ec e9aecee75b06
(Foto: Jeep)

Lasse Svendsen
(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Ikonisk bil bliver billig

Her er VW's stationcar

Teslas Cybertruck ruster

Folkemængde går amok på førerløs bil

Sverige i front: Første elektriske sne-scooter på vej

El-løbehjul for rå gamere

Porsche Taycan får mere kraft og rækkevidde

Denne her har mange ventet på

Får firehjulstræk og lavere pris

Nu kan du bestille Polestar 4

Apple Car i 2028?

Nu kommer Teslas "folkevogn"

0
Scroll to Top