Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

JAC e-JS4 på vej til Danmark

Nyt kinesisk bilmærke fra erfaren bilproducent.

Skrevet af / 13/12/2022 - 13:25
JAC e-JS4 på vej til Danmark

Hvis du ikke har hørt om JAC før, er det ikke så mærkeligt. Selv om de har fremstillet køretøjer siden 1954, har de knapt eksporteret et eneste køretøj under eget navn. JAC samarbejder med Volkswagen og NIO, som vi kender godt, og er en af ​​verdens største producenter af elbiler.

Nu kommer den første elbil under eget navn til Danmark, og her taler vi overkommelig familiebil.

Foto: JAC

JAC e-JS4 er en mellemstor familie-SUV på 4,41 cm med forhjulstræk, 110 kW elektromotor, fem sæder, 450 liter bagagevolumen, mellem 433 og 589 kilometers rækkevidde efter WLTP-standarden (blandet/bykørsel) – og den har en batteripakke på 65,7 kW, med understøttelse af 3-fase opladning.

Varmepumpe er standard, og indvendig har den en 10,25” touchskærm med understøttelse af Apple CarPlay og Android Auto. Den leveres også med opvarmede forsæder i vegansk læder, elektrisk panoramasoltag og 360 graders kamera.

Pris og levering

Foto: JAC

Importøren RSA har bestilt et stort antal biler, og de første kunder vil kunne få deres biler i løbet af første kvartal af 2023. De danske priser er endnu ikke offentliggjort, men bilen bliver formentlig blandt de rimeligste SUV’er i sin klasse, og det forventes, at startprisen kommer til at ligge under 300.000 kroner.

Foto: JAC

JAC har flere modeller på vej udover e-JS4. Den ene er en lille femdørs kaldet e-JS1, som er omtrent på størrelse med en Fiat 500 Electric, mens den andre er en større familie-hatchback, kaldet e-J7 Pro, som er på størrelse med Tesla Model 3 og Polestar 2.

Foto: JAC

Lasse Svendsen
(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilbud i samarbejde med vores kommercielle partner Prisjagt.dk

Luksusbilen kommer endelig - men prisen er noget af en mundfuld

Sløret løftet for BMW i5 - og den er flot!

Elektrisk speedbåd får Polestar-design

Hvornår kommer ATV'en fra Tesla? Måske snart ...

Flyvende bil et skridt nærmere virkeligheden

Volvo EX30 får flere sikkerhedssystemer

Scroll to Top