Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Hold styr på bilen med Garmin Dash Cam Live

Nu kan Garmin hjælpe dig med at holde et vågent øje med din dyrebare køremaskine.

Skrevet af / 06/01/2023 - 10:00
Hold styr på bilen med Garmin Dash Cam Live

Bor du i et utrygt område, eller vil du bare allerhelst have din øjesten på fire hjul med dig i soveværelset om natten for at føle dig helt sikker? Så kan det nye Garmin Dash Cam Live måske berolige dine nerver.

Med det kan du nemlig når som helst kontrollere, hvor dit køretøj befinder sig. Dash Cam Live er et LTE-kamera, der altid er tilsluttet, og som optager kontinuerligt uden at skulle være tilsluttet til wi-fi.

Kameraet optager 1440p HD-video med et 140-graders objektiv og Garmin Clarity HDR-optik, der ifølge Garmin giver dig klare, detaljerede billeder både dag og nat. Takket være den indbyggede GPS registrerer den også tid, dato og position for gemte videoer.

Disse videoer gemmes og lagres i Vault online og kan tilgås med Garmin Drive-appen.

“Vi er glade for, at vi nu kan tilbyde vores første LTE-opkoblede dash cam, så bilisterne kan få adgang til deres dash cam uden at være begrænset af wi-fi-forbindelse,” siger Dan Bartel, global salgschef hos Garmin. “På samme måde som populære overvågningskameraer til hoveddøren kan give dig et overblik over din hoveddør, kan Garmin Dash Cam Live være dit øjenvidne døgnet rundt og give dig både sikkerhed og øget situationsberedskab. Du kan føle dig sikker, uanset om du parkerer din bil uden for en arena eller efterlader den ved stranden.”

Under kørsel

Selv når du er ude at køre, kan LTE-kameraet være nyttigt, da det hjælper med at øge opmærksomheden på forholdene med advarsler om risiko for frontale kollisioner, vognbaneskift og fartkameraer. Garmin Dash Cam Live er stemmestyret, og med enkle kommandoer skal du kunne gemme video, stoppe og starte optagelse og tage stillbilleder. Alt imens du har begge hænder på rattet, så du kan køre sikkert.

Garmin Dash Cam Live leveres med et microSD-kort og skal være nemt at montere. Det siges at kunne tåle både høje temperaturer og direkte sollys. (Foto: Garmin)

Ifølge Garmin har Dash Cam Live et holdbart og robust design og er fremstillet til at kunne klare alt, hvad det kan blive udsat for i en bil, herunder direkte sollys og høje temperaturer. Der medfølger et microSD-kort, så det skal være nemt at montere kameraet og tage af sted, så snart det er pakket ud.

For at alt dette kan fungere optimalt og på den bedst mulige måde, er det naturligvis nødvendigt med et LTE-abonnement.

Prisen for disse abonnementer starter ved 85 kroner om måneden og giver mulighed for opkobling døgnet rundt, herunder billeder i realtid, lokaliseringssporing, tyverialarmer, meddelelser til nødkontakter, funktioner til overvågning af køretøjer og mulighed for at gemme videoklip i op til 30 dage.

Tilgængelighed og pris

Garmin Dash Cam Live er på markedet nu og har en vejledende cirkapris på 3.349 kroner.

Åsa Warme Hallén
(f. 1972): Endte i 1995 lidt tilfældigt på bladet Elektronikvärlden, som senere skiftede navn til Ljud & Bild. Frem til 2013, da hun valgte at prøve kræfter med andre ting, havde hun været projektleder, journalist og redaktionschef. Fra marts 2021 er hun tilbage på freelancebasis. Åsa skriver først og fremmest om brugbare dimser, der gør livet lidt sjovere, og ser måske tingene fra et lidt andet perspektiv end sine kolleger.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Første kig på Audi Q6 e-tron

Tesla Cybertruck på vej til Danmark

Beijing Auto Show 2024: Nye elbiler på samlebånd

Billigere Tesla kan komme allerede i år

Nyeste version med facelift: Tesla Model 3 Performance

Toyota Mirai: Et sandt mareridt

Ny Mini-model på vej

Topløs og toplækker fra Maserati

Snart kører Mercedes EQS endnu længere

Alfa Romeos første elbil

Tesla Model Y med 600 km rækkevidde

Fuldstændigt vanvid

Lyd & Billede
Scroll to Top