Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Har du købt en ny Tesla? Snart kan du få blinklysarmen tilbage

Det nye Tesla-rat uden arm til blinklyset er virkelig træls. Løsningen kommer snart. Men ikke fra Tesla.

Skrevet af / 21/12/2023 - 16:27
Har du købt en ny Tesla? Snart kan du få blinklysarmen tilbage

Mange Tesla-entusiaster har reageret kraftigt på, at de nye premium-modeller ikke har en arm til blinklyset. I stedet må man forlade sig på irriterende knapper, der gør det svært at blinke i rundkørsler.

Det betyder, at ellers flotte biler har fået en stor ridse i lakken i vores test. For vores vedkommende gælder det Model S Plaid, Model X Plaid og den nyeste Model 3. Vi regner med, at det ikke varer længe, før Model Y følger trop.

Tesla Model 3 SPREAD
(Foto: Geir Gråbein Nordby)

Køreskoler og kørelærere er nogle steder gået så langt som til at stoppe med at købe nye Teslaer af frygt for, at eleverne vil dumpe deres køretimer.

Løsning på vej

Men der er snart en løsning på vej fra den innovative virksomhed Enhance Automotive. Virksomheden, der tidligere har givet os S3XY Buttons, trådløse knapper, der bringer funktionalitet fra skærmen til fysiske knapper, arbejder på en ny arm. En, der nemt kan installeres i både den nye Model 3, Model S og Model X.

 

Ifølge den video, virksomheden har lagt ud på YouTube, vil installationen være enkel og kan gøres derhjemme. Dette vil bringe den intuitive funktion tilbage, som blinklysgrebet plejede at have, og som vi alle altid har kendt. Knapperne på rattet er stadig fuldt funktionelle, så du kan selv vælge.

Og hvor S3XY Buttons bruger Bluetooth, opretter blinklysarmen forbindelse til OBD-porten. Det sikrer, at der ikke opstår forsinkelser.

Tesla girspak gear stalk
(Foto: Geir Gråbein Nordby)

Tesla-salget

For nogle kunder har tabet af afviserarmen sandsynligvis været den afgørende faktor for at annullere et ellers fristende Tesla-køb. Især den prisbillige Model 3, som ellers er et rigtig godt køb i sin nyeste version med et friskere look og forbedret interiør.

Men nu kan denne genistreg fra Enhance Automotive gøre det lettere for kunderne at vælge Tesla i fremtiden. Ikke mindst for os i lande med mange rundkørsler.

For Tesla-tvivlere kan drømmen nu gå i opfyldelse med en god gammeldags afviserarm til blinklyset! Lad os bare håbe, at den kommer snart.

Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.

1 kommentar til “Har du købt en ny Tesla? Snart kan du få blinklysarmen tilbage”

  1. Michael Thomsen

    Som ejer af den nye Model 3 vil jeg glæde mig til en afviserarm, for knapperne på rattet er godt nok en ommer!

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Her er VW's stationcar

Teslas Cybertruck ruster

Folkemængde går amok på førerløs bil

Sverige i front: Første elektriske sne-scooter på vej

El-løbehjul for rå gamere

Porsche Taycan får mere kraft og rækkevidde

Denne her har mange ventet på

Får firehjulstræk og lavere pris

Nu kan du bestille Polestar 4

Apple Car i 2028?

Nu kommer Teslas "folkevogn"

Porsche Macan bliver helt elektrisk

0
Scroll to Top