TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Forsmag på fuldelektrisk crossover fra Mini

Konceptbilen Mini Concept Aceman skal give et førstehåndsindtryk af fremtidens designsprog hos Mini.

forfatter
Publiceret 27/07/2022 - 12:49

Mini vil bygge bro mellem Mini 3-dørs og Mini Countryman og løftede i dag for første gang sløret for Mini Concept Aceman, der vil blive lanceret i 2024.

Mini Concept Aceman har fire døre, indvendig plads til fem personer og et stort bagagerum. Konceptbilen måler 4,05 meter i længden, 1,99 meter i bredden og 1,59 meter i højden.

Mini har reduceret interiøret til det absolut essentielle, præcis som designeren af den klassiske Mini havde i tankerne tilbage i 1959, Alec Issigonis designede på det tidspunkt et interiør, der udover sæderne, rattet og gearstangen ikke havde brug for andet end et centralt og cirkulært instrument-display samt et par vippekontakter for at skabe en enestående køreoplevelse, forklarer producenten i en pressemeddelelse.

Traditionen tro er kabinen på konceptbilen designet på samme måde med et ret specielt farve- og materialevalg. Der er ingen detaljer i hverken krom eller læder. Som man kan se på billederne i galleriet herunder.

MINI Concept Aceman MINI Concept Aceman 2 MINI Concept Aceman 5 MINI Concept Aceman 6 MINI Concept Aceman 7
<
>
(Foto: Mini)

Verdenspremiere på spilmesse

Mini Concept Aceman vil blive vist for første gang for offentligheden på verdens største gaming-event ”gamescon 2022” i Köln i Tyskland den 24.-28. august.

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategidirektør for Publish AS og journalist. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Teslas vildbasser kan endelig bestilles De heldigste får deres Model S Plaid og Model X Plaid allerede før nytår.
Derfor købte jeg Tesla Tesla er ikke nødvendigvis den bedste bil. Men det er den, der opfylder mit behov.
Se de sidste billeder - og video - af Rolls-Royce Spectre Den første elektriske Rolls kommer i 2023. Kørekomforten skal minde om et flyvende tæppe!
Tjek Fords automatiske "laderobot" Ford tester en ny type automatisk ladestation, hvor du selv slipper for at fumle med ladekablet.
Første smugkik på ny konceptbil fra Mini Konceptbilen Mini Concept Aceman skal give et førstehåndsindtryk af fremtidens designsprog hos Mini.
Porsche Taycan får længere rækkevidde Øger rækkevidden efter service.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend