Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Ford Mustang Mach-E trækker endnu mere

Fordobler anhængervægten

Skrevet af / 29/08/2022 - 12:30
Ford Mustang Mach-E trækker endnu mere

Kort efter at Ford annoncerede, at de øger trailervægten på Mustang Mach-E fra 750 til 1.000 kg, fortæller de nu, at trailervægten øges endnu en gang. Denne gang til 1.500 kg, en fordobling på få måneder.

Den øgede anhængervægt gælder kun for 2023-modeller af Long Range RWD og Long Range AWD, og ​​gælder ikke for andre udgaver eller modeller, der er solgt til dato.

2023-modellerne starter produktionen den 31. oktober i år, og her er der et forstærket monteringsbeslag og en ny befæstelse til anhængertræk, der gør det muligt at øge anhængervægten til 1.500 kg. Kugletrykket stiger til 60 kg, men du kan bruge et cykelstativ med en maksimal vægt på 75 kg.

– Vi arbejder løbende på at forbedre Mustang Mach-E’ens egenskaber, så vi altid vil have en af ​​de mest konkurrencedygtige og bedste elbiler på markedet. Med den forbedring, der nu kommer til disse to varianter og ikke mindst muligheden for taglæsning, som allerede er godkendt, har vi videreudviklet bilen på to vigtige områder, som vi ved, at mange kunder har efterspurgt, siger marketingdirektør hos Ford Motor Norge, Geir Haugaard.

Mach E Trailer 12
(Foto: Ford)

Bilens adaptive fartpilot er også opdateret, og bruger kortdata til at tilpasse bilens hastighed, så hastigheden reduceres, når man nærmer sig et skarpt sving.

Ladepladen til trådløs opladning af mobiltelefonen får desuden øget sin effekt fra 5 W til 15 W.

 

Lasse Svendsen
(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.

1 kommentar til “Ford Mustang Mach-E trækker endnu mere”

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Første kig på Audi Q6 e-tron

Tesla Cybertruck på vej til Danmark

Beijing Auto Show 2024: Nye elbiler på samlebånd

Billigere Tesla kan komme allerede i år

Nyeste version med facelift: Tesla Model 3 Performance

Toyota Mirai: Et sandt mareridt

Ny Mini-model på vej

Topløs og toplækker fra Maserati

Snart kører Mercedes EQS endnu længere

Alfa Romeos første elbil

Tesla Model Y med 600 km rækkevidde

Fuldstændigt vanvid

Lyd & Billede
Scroll to Top