Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Får en rækkevidde på over 600 km

Du kan bestille din Polestar 6 nu.

Skrevet af / 18/08/2022 - 10:17
Får en rækkevidde på over 600 km

Nogle roadster-koncepter løber ud i sandet, mens andre, der føres ud livet, ikke bliver helt så fede som planlagt. Polestar 6 er imidlertid blevet bekræftet af Polestar selv, men ikke nok med det – du kan bestille en i dag. Og den bliver lige så fit, som den ser ud.

To elmotorer og en effekt på mere end 650 kW, eller næsten 900 hk, skulle ifølge Polestar accelerere roadsteren fra 0 til 100 km/t på 3,2 sekunder.

Skjermbilde 2022 08 16 kl. 14.27.08
Polestar 6 open top

Polestar 6 er en fire-personers roadster, hvor taget ved et tryk på en knap automatisk køres bagover og forsvinder i bagagerummet. Batteriarkitekturen er på 800 volt, hvilket tegner til hurtigere ladetider, og med en rækkevidde på mere end 650 km – alt ifølge Polestars WLTP-tal – kan man droppe flyveturen og tage motorvejen til Rivieraen uden for mange ladestop.

Topfarten på 250 km/t bør alligevel være nok for de fleste. Som vi alle ved, elsker tyskerne at lave vejarbejde om sommeren, og i Frankrig kan man alligevel ikke bruge topfart. Der kan du opleve at cruise komfortabelt med 130 km/t, for så at løbe ind i ventetid ved betalingsanlæggene.

Pole1 Pole2 Pole3 Pole4
<
>
Polestar electric roadster concept

“Med den overvældende respons fra kunder og presse tog vi beslutningen om at sætte denne fantastiske roadster i produktion, og jeg glæder mig så meget til at gøre den til virkelighed,” siger Thomas Ingenlath, administrerende direktør for Polestar. 

“Polestar 6 er en perfekt kombination af kraftfuld elektrisk performance og glæden ved frisk luft og vind i håret.”

Det er vi enige i. Bilen skal i øvrigt bestilles nu, hvis du vil være blandt de første 500. Polestar vil lave 500 nummererede eksemplarer af en model, de kalder LA Concept. Den får den samme himmelblå farve som på billederne, det samme lyse læderinteriør og 21-tommer fælge, som vi kender fra det originale Polestar O₂-koncept.

657014 20220816 Polestar electric roadster concept
Polestar electric roadster concept

Pris

Polestar 6 LA Concept-udgaven kan bestilles nu, hvis du betaler et depositum på 25.000 dollars, i nabolaget af 183.000 kroner, hvilket er en brøkdel af den samlede pris på 200.000 dollars. Altså knap halvanden million kroner. Midt i Porsches territorium.

En 911 Targa 4S har formentlig en kortere leveringstid end en Polestar 6, som du først kan parkere i garagen i 2026. Var der nogen, der klagede over lange leveringstider for elbiler?

Lasse Svendsen
(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Første kig på Audi Q6 e-tron

Tesla Cybertruck på vej til Danmark

Beijing Auto Show 2024: Nye elbiler på samlebånd

Billigere Tesla kan komme allerede i år

Nyeste version med facelift: Tesla Model 3 Performance

Toyota Mirai: Et sandt mareridt

Ny Mini-model på vej

Topløs og toplækker fra Maserati

Snart kører Mercedes EQS endnu længere

Alfa Romeos første elbil

Tesla Model Y med 600 km rækkevidde

Fuldstændigt vanvid

Lyd & Billede
Scroll to Top