annonce
annonce
annonce

Trådløs lyd

To håndfulde lækker, trådløs musik

Flotte trådløse højttalere fra Toshiba, som passer i julesokken.

annonce

Toshibas nye trådløse højttalere er små nok til at kunne puttes i bagagen på julerejsen. Og ser man lidt fremad, vil de også være fine på standen og i parken, da de kører på batterier.

Takket være NFC er de lette at slutte til mobiler, tablets og computere for at spille musik via Bluetooth. Men man kan også bruge et kabel, hvis man foretrækker det. I kraft af en indbygget mikrofon kan de også bruges til mobilsnak.

TY-WSP52EU_with_hand_wood_02

Den mindste model, TY-WSP52EU, har 2 watts forstærkereffekt, og batteriet på 400 mAh rækker til 13 timers musik ved rimelig lydstyrke. Størrelsen er 7 x 7 x 7 cm, og vægten 273 gram. Pris: ca. 285 kroner.

TY-WSP54EU_with_hand_black_01

Den større model, TY-WSP54EU, har stereohøjttalere, 2 x 5 watt forstærkereffekt, og batteriet holder 10 timer ved halv volumen. Størrelsen er 13 x 10 x 7 cm, og vægten 620 gram. Pris ca. 375 kroner.

Begge modeller kan fås i sort, hvid og valnøddefinish.

Toshiba

annonce
annonce
annonce
annonce
Som læser har du kun ret til at benytte indholdet på lydogbillede.dk til personlige og ikke-kommercielle formål. Du kan downloade, linke til og udskrive indhold fra lydogbillede.dk til private og ikke-kommercielle formål, forudsat at du henviser til kilden og respekterer eventuelle rettighedsangivelser og/eller -forbehold. Du må ikke bruge indhold til andre formål eller på andre måder end dem, der udtrykkeligt er tilladt. .