Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Endnu flere Potter-film i biograferne!

Warner Bros og Rowling har bestemt sig for at presse Harry Potter-citronen til sidste dråbe. Foreløbig med tre ekstra film.

Skrevet af / 20/10/2014 - 11:58
Endnu flere Potter-film i biograferne!

Da det gik så godt med de syv første film, skal der laves (endnu) et spin-off på Harry Potter universet. Nu meddeleler Warner Bros således, at der MINDST vil komme tre nye “Harry Potter”-film, den første, som får titlen “Fantastic Beasts and Where to Find Them” (instruktion: David Yates) vil få premiere 16. november 2016 (i Storbritannien).

animales-rowling

Den nye trilogi vil få premiere i 2016, 2018 og 2020. Og den vil, alt efter besøgstal, kunne videreføres i det uendelige. For det virker jo unægtelig som dårligt købmandskab at sætte en endelig begrænsning for en så ekstremt indbringende franchise, som “Harry Potter”-filmene efter J. K. Rowlings bøger har været. Af samme grund lod de også Harrys sidste år på Hogwarts strække sig over to spillefilm, “Harry Potter og Dødsregalierne I og II”.

fantastic_beasts_and_where_to_find_them_teaser_by_umbridge1986-d7jek45

Handlingen i den nye trilogi vil foregå i samme univers som Harry Potter-filmene, men altså uden hovedkarakterene fra de populære Potter-film. Den første film bliver baseret på bogen af samme navn, skrevet af Rowling i 2001, hvor vi vil følge 75 magiske skabninger fra hele verden. Rowling skriver for tiden videre på historien. Vi kommer med andre ord på udflugt i Potter-universets sidespor. Hvorvidt der eventuelt bliver cameo-roller til Harry, Hermione og Ron, må tiden vise…

Fantastic-Beasts

Tor Aavatsmark
(f. 1974): Lyd & Billedes dedikerede filmanmelder og administrerende direktør. Tor har arbejdet på Lyd & Billede siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner ejere af et bladforlag med bl.a. et filmmagasin i porteføljen, og denne interesse har han taget med sig til Lyd & Billede. Tor er uddannet cand.polit. fra Universitetet i Oslo, men befinder sig godt bag rattet i en medievirksomhed.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Hysterisk ny trailer!

Stadig fuld-MAX?

Sådan fungerer Foley og ADR til filmlyd

God knows who did it ...

Prisvindende kærlighedsdrama

Max med norske MILF'er!

Bandekrigen fortsætter

Vil tilbage i sadlen!

Højreekstrem valgmanipulering!

Se Robert Downey Jr. i ny spionserie!

Premiere i dag!

Yellowstone lever videre!

0
Lyd & Billede
Scroll to Top